Robert Pattinson bi rad zopet igral v filmih

<div id="midasWidget__r92"></div>

Britanski igralec je postal znan po glavnih filmih, kot sta Harry ter Twilight. Igral je tudi v številnih filmih, kot sta Good Time, High Life.

Čeprav je za svoje dosežke pri teh projektih prejel veliko priznanje, je Pattinson v začetku leta 2019 ugotovil, da mu niso dali komercialne privlačnosti zaradi nezadostnega občinstva.
“Z delom sem začel v začetku lanskega leta. Poklical sem svojega agenta in samo rekel, da stvari, ki sem jih igral do takrat, so bile ocenjene dobro. Mislil sem, da je bilo to precej dobro leto, a to leto, ki ga začenjam sedaj je zelo čudno”, je povedal za revijo GQ.

Njegov agent mu je dejal, da ni “na seznamu” za filme, ker: “vsi mislijo, da ne želite ničesar storiti”.

Ta pogovor mu je dal vedeti, da si tudi on želi snemati filme, da bi svoji karieri dal več stabilnosti. “Problem, ki sem ga našel, je bil, kako zelo sem ljubil filme, ki sem jih posnel, a nihče jih ne vidi. In to je strašljivo, ker ne vem, kakšen vpliv ima to na kariero. Ne vem, koliko ljudi v panogi vas je resnično pripravljeno podpirati brez kakršnega koli komercialnega interesa”.

Kmalu potem, ko je sporočil, da ga zanimajo studijski projekti, je Christopherja Nolana v Tenetu najel Pattinsona, kateri je igral skupaj z Johnom Davidom Washingtonom, je medtem ko je snemal ta film, postal glavni lik v filmu Matta Reevesa The Batman ponujen. Robert že ve, kako pritegniti pozornost.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice