Ben Affleck si želi, da bi njegovi otroci preživeli več časa z njegovo punco Ano de Armas

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zvezdnik, ki ga poznamo po filmu “Batman proti Supermanu: Zore pravičnosti” je bil navdušen, da so njegovi otroci – Violet (14), Seraphina (11) in Samuel (8), ki jih ima z bivšo ženo Jennifer Garner, preživljali čas z njegovo punco Ano De Armas. 

Vir je za revijo People povedal: “Zelo so resni … Želi si, da bi otroci preživeli čas z njimi, da jo bodo lahko spoznali. Zelo so srečni”. Ben je medtem vztrajal, da mu očetovstvo postane prednost.

Dejal je: “Moje življenje je vsekakor usmerjeno v to, da sem trenutno oče, in to je zame najpomembnejše. Prav tako imam profesionalno resnično vznemirljiv čas s številnimi filmi”.

Ben je že prej govoril o svoji želji, da bi bil bolj pristen oče, še posebej po boju z alkoholizmom. Dodal je: “Otroci so odporni. Cenijo resnico. Otroci, če z njimi ravnate pošteno in odkrito, lahko odpuščajo napake in neuspehe in vas želijo tako iskrene, kot ste. To je moj pristop k očetovstvu”.

O svojih težavah z alkoholom je z njimi tudi spregovoril. “Z otroki sem govoril pošteno o težkih časih. Trudim se, da sem do njih iskren in najpomembnejše je, da so odprti in iskreni do tega, kako se počutiš in ko se ne počutiš dobro”.

Čeprav Ben ni vedno “popoln” starš, ve, da bodo njegovi otroci “v redu”, dokler se bo trudil. Dodal je: “To je poskus in napaka. Morate biti sposobni odpustiti sebi kot starš in reči, da ne bom vedno naredil odlično. Dajal bom vse od sebe.  Če ste iskreni in jih imate radi, je to najbolj pomembno”.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice