Domov Glasba Senidah in skupina Muff se vračajo na slovensko sceno!

Senidah in skupina Muff se vračajo na slovensko sceno!

Na Instagram profilu je pevka Sendiah objavila novico, da pripravlja s svojo skupino Muff, s katero je začela svojo glasbeno kariero, povsem novo skladbo. Objavila je kratek odsek skladbe, pod to pa je zapisala: “It’s time for some LALA with @muffofficial & @cazzafura ?? everybody, LALA with me!”

https://www.instagram.com/p/CAk6M7Dlqtz/

Muff je pop skupina, ki je nastala leta 2011. Najbolj znani so po uspešnici Naj sije v očeh, ki je prvotno nastala za oglasne bloke na Pop TV. Naj sije v očeh je bila najbolj predvajana slovenska skladba na slovenskih radiih leta 2012. Leta 2014 so osvojili drugo mesto na Emi s pesmijo Let Me Be (Myself), z Uspavanko pa so nekaj mesecev pozneje nastopili na Viktorjih. 
15. novembra 2014 je izšel njihov albumski prvenec Muff, za katerega so prejeli zlato piščal za najboljši album leta 2014.

Pevka skupine Muff je medtem ubrala samostojno glasbeno pot.  Senidah je postala zaradi skladbe Slađana ena izmed osrednjih tem srbskega in balkanskega glasbenega prizorišča. Zdaj pa se je odločila za sodelovanje tudi s svojo skupino. 

Foto: Senidah, PR