Domov Glasba Polkaholiki se vračajo na glasbene lestvice s skladbo “Sobica”

Polkaholiki se vračajo na glasbene lestvice s skladbo “Sobica”

Sobica je nova pesem, s katero se Polkaholiki po velikem hitu Povej, povej, ki je udaril kot meteor in v trenutku osvojil Slovenijo, znova vračajo na lestvice.

Po nekajmesečnem oddihu se mlada ekipa štirih Štajercev vrača na glasbene lestvice z novim hitom Sobica.

Naslov pesmi sicer ni povezan z dotično situacijo v Sloveniji, saj je bila skladba posneta in napisana že precej prej.

Za ljubezen so namreč dovolj male stvari. Sobica pa je samo prispodoba za nekaj, kar je v ljubezni čistega; torej, skupna postelja, okno v svet in prostor, kjer je lahko par, če je le iskreno zaljubljen, do konca življenja skupaj,” pripovedujejo fantje te izredno popularne zasedbe ter še dodajo:
Gre za klasično ljubezensko zgodbo, skoraj filmsko. Dekletu so premalo male stvari; pozornost, iskren pogled, šopek rož – in na koncu ostane sama, ker je želela preveč .

Video si lahko ogledate s klikom na zgornjo sličico.

Polkaholiki so vnovič posneli tako pop, kot tudi narodno zabavno različico pesmi in videa; kot se za Polkaholike tudi spodobi.

Priznamo, odvisni smo od polk in tega se ne da spremeniti, prav zato smo za pesem posneli kar dva videospota. Enega v stilu polke, drugega pa v zabavni, pop različici,” je z nasmeškom komentiral Matic, najmlajši član zasedbe.

Fantje pa tudi sicer rušijo stereotipe o narodno zabavni glasbi, navdušili so številne mlade širom Slovenije, pa tudi tiste mlade po srcu. Najbolj pa jih navdušuje dejstvo, da so poleg slovenske publike, pridobili ogromno sledilcev in komentarjev naših sosedov.
Poleg naših pesmi pripravljamo še nekaj ekstra posebnega, kar bo res pika na i poletju, a boste morali še pikico počakati“, je dodal Žiga, pevec Polkaholikov.

Raay in Rok Lunaček sta poskrbela za novi hit, ki že odmeva iz vseh TV in radio etrov.

Foto: Polkaholiki / Nika Records