Kevin Hart je lagal o bolečinah

<div id="midasWidget__r92"></div>

Kevin Hart je po svoji prometni nesreči lagal o resnosti svojih poškodb.

Zvezdnik “Central Intelligence” je po grozni nesreči doživel tri zlome hrbtenice in priznava, da je lagal bolnišničnemu osebju o tem, kako hude so bile njegove bolečine, da je lahko nadaljeval s hojo.

Rekel je: “V bolnišnici sem lagal, ker nisem hotel, da bi vsi vedeli, da me boli. Prepričan sem bil, da mi bodo preprečili gibanje. Imel sem sprehajalko in počasno hojo, vendar sem svoj trup “vlekel” in na vso moč sem poskušal, da začutim svoje noge”.

Kevin priznava, da je bilo zelo čustveno videti svojo družino po nesreči. V podcastu Joeja Rogana Experience je dodal: “Obstajala je možnost, da svojo ženo in otroke ne bom nikoli več videl”.

Kevin je medtem vztrajal, da po prometni nesreči stvari ne jemlje več za samoumevne in je po dogodku “hvaležen za malenkosti”, ker stvari relativizirajo zanj.

Rekel je: “V bistvu veš, da nimaš nadzora. Na koncu dneva je vsega lahko konec. Torej, današnjega dne ne jemljite samoumevno. V bistvu sem bil v situaciji, ko sem bil kot: “O moj bog. Ali bom lahko hodil, bom lahko okreval, se bom lahko vrnil v normalno stanje? “In s trdim delom, odločnostjo in čisto voljo sem prišel do rezultata, kjer sem lahko spet fizično aktiven. Hvaležen sem za nekaj malenkosti, ki so samo zmožnost vstajanja in gibanja. V tej sezoni moram poskrbeti, da bodo ljudje videli, kako dajem vse od sebe, da bom spet stari jaz!”

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice