Lisa Kudrow zagotavlja “Friends” oboževalcem nepozabno srečanje

<div id="midasWidget__r92"></div>

Lisa Kudrow je prav tako navdušena kot oboževalci nanizanke, da se “Friends” vračajo na HBO Max.

“Komaj čakam, da se to zgodi,” je Kudrow, ki je v priljubljeni seriji igrala Phoebe Buffay, povedala za oddajo Nischelle Turner- ET o prihodnjem posebnem ponovnem srečanju. “Že 25 let nas ni bilo skupaj v sobi… Lahko si le predstavljam. To bo zabavno”.

56-letna igralka je dejala, da igralska zasedba razmišlja o ponovni združitvi. “Če sem iskrena, mislim, da ko je serija prešla na Netflix je šlo tako dobro, da sem se zavedala, da sta Marta in David tako “velika” in vedela sta kaj počneta”. Soustvarjalca prijateljev sta namreč Marta Kauffman in David Crane.

Po mesečnem razmišljanju, kdaj se bodo Prijatelji vrnili, so sedaj dali v javnost uradno novico. Prijatelje bodo v torek znova začeli prenašati na HBO Max, oboževalci pa bodo morali zaradi preložitve pandemije koronavirusa počakati na ponovno srečanje igralcev.

Kudrowova se je medtem na televizijo vrnila s komedijo Vesoljske sile s Stevom Carellom, Johnom Malkovichem, Diano Silvers in drugimi. Silvers je za ET priznala, da je bila izjemno navdušena nad igranjem Erin Naird, hčerke likov Carell in Kudrow, generala Marka R. Nairda in Maggie Naird.

“To so legende. Veste, delam z legendami,” je o svojih soigralcih povedala 22-letna igralka. “Od Lise do Stevea, Johna Malkovicha do Bena Schwartza v Parks & Rec. Bilo je samo veselje, mojstrski razred najboljših igralcev na svetu”.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice