Domov Glasba Mel C si želi več koncertov – Spice Girls Reunion

Mel C si želi več koncertov – Spice Girls Reunion

Pop zvezda Mel C drži pesti za prihodnje prireditve in ponovno srečanje Spice Girls, potem ko se je pevka znane skupine “Spice Girls” vrnila v čas in se potrudila, da bi ponovno odpela album skupine Spiceworld iz leta 1997.

Pevka je poslušala melodije iz druge studijske izdaje dekliške skupine za podcast Track By Track, v kateri so vsi umetniki vabljeni, da v živo delijo svoje spomine na stare projekte. Epizoda se je premierno predstavila v ponedeljek, ko se je Mel C odločila, da bo vse ideje in misli z oboževalci delila na Twitterju.

Med klepetom je Melanie razkrila, da “Too Much” ostaja ena njenih “absolutno najljubših pesmi Spice Girls“, medtem ko je “Do It” “verjetno pesem z najtežjim besedilom, katerega si je potrebno zapomniti”.

Medtem je oboževalcem svetovala, naj si ogledajo vlogo Blooper za ples “Never Give Up On The Good Times” iz njenega filma Spice World. “Verjetno je še vedno vidna največja napaka, ki sem jo naredila v koreografiji, zaradi česar so se dekleta nasmejale, in jo je potrebno pogledati na spletu, kar je vsekakor vredno ogleda”, je tvitnila.

Mel je še priznala, da je: “Viva Forever vedno “grenka”, ker jo spominja na čas, ko je Geri zapustila skupino. “#VivaForever … kakšna lepa pesem! Toliko čarobnih spominov. To je bila pesem, ki smo jo izdali, ko je Geri  skupino zapustila leta 1998, tako da vedno razmišljam o njej”.

Glede na lanske povratne nastope v Veliki Britaniji in na Irskem je nadaljevala: “Vedno bo posebna pesem in lepo se je bilo vrniti na oder in nastopiti z Geri”.

Na koncu Twitter zasedanja je zaključila: “Počutila sem se zelo nostalgično in bi se rada vrnila na oder z dekleti in ponovno nastopila za vse vas. Zato držite pesti, da to lahko storimo nekje v bližnji prihodnosti!”

Foto: SHUTTERSTOCK