Domov Zabava Ryan Gosling bo igral v filmu “The Wolfman”

Ryan Gosling bo igral v filmu “The Wolfman”

39-letni igralec je v pogovoru za The Hollywood Reporter potrdil, da bo prevzel vodilno vlogo v univerzalnem filmu, za katerega sta scenarij napisala Lauren Schuker Blum in Rebecca Angelo.

Ryan naj bi igral igralca, ki je okužen. Medtem je bilo pred kratkim objavljeno, da bosta Phil Lord in Chris Miller vodila Goslingov “Project Hail Mary”.

Ryan bo sodeloval in produciral priredbo novega romana, ki ga je napisal Andy Weir, ki je pred tem napisal “Marsovca” in ki je sicer znan po režiji filma “The Lego Movie”. Novelo, naslovljeno tudi “Project Hail Mary”, bo Random House izdal spomladi 2021. 

“Project Hail Mary” pripoveduje zgodbo o astronavtu na vesoljski ladji, ki ga v filmu igra Gosling, katere naloga je rešiti planet. Gosling bo film posnel skupaj z Amy Pascal, Kenom Kaoom in Adityo Sood, medtem ko je MGM – zdaj pod vodstvom Michaela De Luca.

De Luca in Pamela Abdy, predsednik filmske skupine MGM, sta za Variety povedala: “Vsi na MGM-ju smo neverjetno navdušeni nad to dobesedno sanjsko ekipo, ki se je zbrala okoli Andyjevega neverjetnega romana. S svojo mojstrsko sposobnostjo kombiniranja drame, akcije in humorja, sta Phil in Chris popolna filmska ustvarjalca za snemanje tega edinstvenega projekta in veseli nas, da sodelujejo z Ryanom, Kenom, Andyjem, Amy in Adityo. Verjamemo, da bo ta film na velikem platnu zaživel prav po celem svetu.

“Project Hail Mary” bo za Goslinga vrnitev v svet vesoljske in znanstvene fantastike.

Foto: SHUTTERSTOCK