Domov Glasba Leigh-Anne Pinnock se je zaročila

Leigh-Anne Pinnock se je zaročila

Zvezdnica Leigh-Anne Pinnock se je zaročila z nogometašem Andrejem Greyem. Skupaj sta praznovala 4. obletnico. Napadalec Watforda Andre je v zgodnjih petkovih urah objavil razburljivo novico in delil sliko z 28-letno Leigh-Anne, ki prikazuje njen osupljiv zaročni prstan.

https://www.instagram.com/p/CAwAP4CnhjR/

Pevka Little Mix je oblečena v rdečo obleko in na prstu se blešči ogromen diamantni prstan. 28-letni Andre prav tako žari od veselja, ko je svoje roke ovil okoli pasu svoje nove zaročenke.

Romantični posnetek na katerem je razvidno niz pravljičnih lučk, katere dodajo čudovitim novicam poseben pridih. Andre je objavil fotografijo trenutka, ko je padel na eno koleno. Šokirana pevka je srečna prekrila obraz, preden je na njegovo vprašanje rekla da. Andre je pod fotografijo pripisal naslov: “Naj tokrat naslov govori sam zase. Hasta la muerte”.

Leigh-Anne še ni objavila razburljive novice na lastnih družbenih medijih, a danes se je poklonila partnerju, za 4. obletnico. Sliko svojega poljuba z Andre-jem je delila na plaži in pod njo napisala: “Happy Anniversary Baby … kako hitro so 4 leta minila! Edino kar vem je, da sem še eno leto bolj nora nate. Ne bi te mogla močneje ljubiti tudi, če bi poskusila“.

Foto: SHUTTERSTOCK