Domov Zanimivosti Meghan in Harry sta na Instagramu izgubila več kot 200.000 oboževalcev, a...

Meghan in Harry sta na Instagramu izgubila več kot 200.000 oboževalcev, a razlog za to je povsem logičen

Princ Harry in Meghan Markle sta po odpovedi kraljeve dolžnosti izgubila več kot 200.000 sledilcev na svojem uradnem Instagram profilu. Za to obstaja povsem logičen razlog in to je njuna nedejavnost.

Potem, ko sta 1. aprila uradno odstopila, ni več mogoče objavljati vsebine z uradnega profila. Sussex Royal ima zdaj 11,1 milijonov sledilcev, William in Kate pa 11,8 milijonov oboževalcev. Harry in Meghan sta bila in sta še vedno bolj popularna kot William in Kate, čeprav sta se trudila vzpostaviti stik s svojimi oboževalci, a sta ju Harry in Mehgan prehitela. 

Naj se spomnimo, da je bila vsa pozornost usmerjena v Meghan s prihodom v London, čeprav ne v pozitivnem smislu. A kot pravi pregovor, slaba reklama, je vedno le reklama.

Meghan in Harry sta se osredotočila na humanitarno delo in se med tem tudi skrivala, a če nič drugega, sta zagotovo veliko bolj sproščena in srečna. Trenutno sta v Združenih državah Amerike in se po mnenju anonimnežev počutita zelo dobro. Uživata trenutke, ko sta včasih tudi neprepoznavna. 

Foto: SHUTTERSTOCK