Domov Zabava Iris Mulej se je odlično pokazala v vlogi mamice

Iris Mulej se je odlično pokazala v vlogi mamice

Iris Mulej ali Free spirit mama, kot jo naslavljajo njeni sledilci na socijalnih omrežjih, je pred kratkim v Črni Gori priredila zabavo. Njen sin je namreč praznoval svoj 1. rojstni dan na katerega se je dolgo časa pripravljala.

Prvi rojstni dan je bil v stilu elegance. Aron je bil oblečen kot mali poslovnež v belem kostumu. Fantek je užival v kar dveh torticah, ena je bila samo za tako priljubljen “cake smash”, in ki jo je lahko pojedel samo Aron, druga tortica pa je bila za njegovo celo družino.

Pod fotografijo, kjer se Aron spogleduje s torto, je zapisala: “Smash it like you mean it!”

https://www.instagram.com/p/CAh1GC1JP8V/

“Še kar se prebijam skozi fotke, Ok, to da imam kup lepih fotk je super, problem pa nastane, ker se mi je zelo težko odločiti katere izbrišem, katere pa pustim za spomin… ker 200 fotk “smash cake-a” ravno ne morem imet, a ne?! Ampak baje imamo te probleme brisanja fotk z našimi otroci vse mamice. Ker meni je prav vsaka lepa in mi jo je škoda izbrisati… na eni ima poseben izraz, na drugi se prikupno smeji, na tretji začudeno gleda in tako dalje… kdorkoli drug bi pa rekel, da sem shranila 50 skoraj istih fotk.. Sorry, I’m not sorry… Tako je tu pristalo Arronovih 10, meni zelo kjut in različnih utrinkov z praznovanja njegovega prvega rojstnega dne (sicer dva dni nazaj). Fun fact, ko otroku vedno govoriš naj NE daje rok v vsako skledo, hrano itd… potem pa mu v roke potisneš kuhalnico in ga spodbujaš, da udriha po torti, te bo sprva na začetku gledal malce, kot da si ku-ku. Imate tudi ve, kakšno zanimivo izkušnjo s “smash cake-om”? Let me know, da se malce nasmejemo”.

https://www.instagram.com/p/CAnDG0OpCkI/

Ker je bila Iris tako navdušena nad zabavo in dekoracijo, se ni mogla odločiti, katere fotografije bi objavila. Zato je na svoj Instagram story objavljala veliko več kot običajno, na svoj profil pa je objavila le tri fotografije.