Domov Glasba Adele prosi oboževalce, da naj ne bodo jezni, temveč osredotočeni

Adele prosi oboževalce, da naj ne bodo jezni, temveč osredotočeni

Adele je v ponedeljek objavila objavo na družbenih omrežjih, v kateri je delila svoje misli o smrti Georgea Floyda. 46-letni moški iz Minneapolisa je umrl, potem ko je policist 25. maja več kot sedem minut držal koleno na njegovem vratu.

“Umor Georgea Floyda je povzročil udarne valove po vsem svetu,” je ob fotografiji Floyda na Instagramu zapisala 32-letna glasbenica. “Protesti in marši se odvijajo po vsem svetu hkrati in dobivajo zagon. Zato se resnično lahko razburite, vendar bodite osredotočeni! Kar naprej poslušajte, nenehno se sprašujte in nadaljujte z učenjem! Pomembno je, da se zdaj ne odvračamo od bistva ali manipuliramo,” je nadaljevala Adele. “Gre za sistematični rasizem, gre za policijsko nasilje in neenakost. In ne gre samo za Ameriko! Rasizem je povsod”.

https://www.instagram.com/p/CA56EC1AB_5/

Fotografija in napis sta ena izmed dveh objav na Instagramu, ki jih je Adele napisala leta 2020. Druga objava je sporočilo zahvale za njen rojstni dan v začetku maja.

Pevka je ena izmed številnih zvezdnic, ki so v zadnjih dneh na družbenih medijih izrazile svoje občutke glede Floydove smrti. Številne zvezde, med njimi Nick Cannon, Shawn Mendes in Ariana Grande, so sodelovali celo v protestih.