Domov Glasba Kim Kardashian West in Kanye West grozita svojim bivšim telesnim stražarjem s...

Kim Kardashian West in Kanye West grozita svojim bivšim telesnim stražarjem s tožbo

Par je poslal Stevu Stanulisu sodno odredbo po njegovem nedavnem nastopu v hollywoodskem Raw Podcastu. Obtožila sta ga, da je kršil sporazum o zaupnosti in dajal “lažne in obrekovalne” izjave.

Dokumenti, navajajo, da je nekdanji telesni stražar podpisal februarja 2016 sporazum o prepovedi govora o osebnih ali poslovnih zadevah Kim in Kanyeja.

V pismu ni bilo določeno, katere od Steveovih navedb naj bi bile lažne in obrekovalne, a zaradi kršitve sporazuma mu grozi vsaj 10 milijonov dolarjev kazni – če bo to storil še enkrat v prihodnosti. Steve je leta 2016 postal igralec in režiser in dal intervju za promocijo svojega novega filma “5. Borough”.

Predstavnik Zack Teperman je dejal: “Ni bilo kršitve sporazuma o zaupnosti. Moja stranka je poslala podcast za promocijo svojega novega filma in to so bile le stare zgodbe, ki so že bile zunaj. “Ni upravičeno, da njun odvetnik pošlje grozeče pismo, da bi mojo stranko nadlegoval. Moja stranka je že jasno povedala, da spoštuje Kanyeja, in njun čas sodelovanja. Če bosta Kanye in Kim želela nadaljevati, je odvisno od njih, vendar menim, da bi njun čas in denar lahko bolj primerno uporabila za pomoč pri bolj perečih vprašanjih v naši družbi kot kaj drugega”.

Maja 2016 je par, ki ima štiri otroke, iz istega razloga Steva že opozoril, vendar je takrat zahteval javno opravičilo. V intervjuju je Steve spregovoril o “smešnih pravilih“, ki jih je postavil “slavni” proizvajalec uspešnic.

Rekel je: “Imel je nekaj smešnih pravil … Želel je, da ostaneš 10 korakov za njim na mestni ulici. Prvi dan, ko sem ga spoznal je bil teden mode. Moral bi ga spoznati v studiu. Ko je prišel tja, smo stopili v dvigalo na kar je rekel:” Ali ne boš pritisnil številke? ” V katero nadstropje gremo? “Mislil sem si:” Nimam pojma, katero nadstropje. ” in takrat se je kar razjezil. Malo je bilo čudno, ampak sem se navadil”.

Foto: SHUTTERSTOCK