Domov Zabava Vanessa Bryant se je poklonila pokojni hčerki Gianni

Vanessa Bryant se je poklonila pokojni hčerki Gianni

Gianna je umrla v helikopterski nesreči v Kalabasasu v Kaliforniji, 26. januarja, skupaj z očetom Kobejem Bryantom in sedmimi drugimi žrtvami. Imela je le 13 let.

V petek je Vanessa na Instagramu objavila sporočilo :”Čestitke za uspešen zaključek osmega razreda, Gigi. Ljubim te za vedno in vedno. Tako sem ponosna nate.”

Vanessa svojo pokojno hči od njene tragične smrti še naprej časti ob pomembnih priložnostih. Prejšnji mesec je Gianni zaželela srečen rojstni dan na dan, ko bi dopolnila 14 let.

“Mamica te ljubi bolj, kot ti lahko kdaj pokaže,” je napisala ob nasmejani sliki Gianna v Disneylandu. “Ti si del MOJE DUŠE za vedno. Pogrešam te tako zelo vsak dan. Želim si, da bi se lahko zbudila in te imela tukaj ob sebi. Pogrešam tvoj nasmeh, tvoje objeme in tvoje hihitanje. Pogrešam VSE o tebi, Gigi. LJUBIM TE !!!!!!! !!”.

Medtem je Vanessa nedavno pokazala podporo gibanju Black Lives Matter med protesti po smrti Georgea Floyda. Predstavila je sliko Kobeja, ki je leta 2014 nosil majico z napisom: “Ne morem dihati”.

Kobe je nosil majico v znak protesta zaradi smrti Erica Garnerja, temnopoltega moškega, ki je bil ubit v New Yorku, potem ko ga je policist z roko okrog vratu držal je Garner rekel: “Ne morem dihati “,Na nalepki piše: “Življenje je tako krhko. Življenje je tako nepredvidljivo. Življenje je prekratko. Delimo in sprejmimo lepe lastnosti in podobnosti, ki jih vsi delimo kot ljudje. Odganjajte sovraštvo. Naučite se spoštovanja in ljubezni do vseh doma in v šoli. Širite LJUBEZEN. Ne borite se z nedolžnimi življenji, ki so se izgubili kot izgovor za plenjenje. Bodite sprememba ki jo želimo videti. #BLACKLIVESMATTER “

Na Instagramu je tudi dejala, da ceni različne freske iz Los Angelesa, posvečene Kobeju in Gianni, ki so med protesti v veliki meri ostale nedotaknjene.