Domov Glasba Taylor Swift je poslala v svet svojo srednješolsko diplomo

Taylor Swift je poslala v svet svojo srednješolsko diplomo

Zvezdnica je o svoji maturi v srednji šoli “fantazirala”, ko je bila mlajša – samo da jo je zamudila, ker je nastopala po vsem svetu.

Med oddajo “Dragi razred leta 2020 pri Originals” je dejala: “Vem, da to verjetno ni takšna stopnja, za katero sem te mislili, da bi jo imela. Na to se sklicujem na več načinov. Ko sem bil mlajša vedno sem sanjala, da bom končala srednjo šolo in bila z vsemi svojimi prijatelji, s klobukom in obleko … in podobnimi rečmi. Ko sem prišla do tega trenutka v življenju, ko bi kmalu diplomirala, sem bila na turneji z mamo v najetem avtomobilu. Sedela sem na tleh na letaliških preprogah in poslali so mi diplomo. Še vedno sem bila zelo ponosna na to. Mislim, da je dobra lekcija pričakovati nepričakovano, a vseeno nisem imela časa praznovati “.

Taylor je pred tem vztrajala, da se počuti “srečna”, da ni našla takojšnjega uspeha.

Povedala je: “Imela sem približno 18 let, ko je ‘Love Story’, pesem, ki sem jo napisala sama, postala svetovna uspešnica. Navaditi sem se morala na vsak korak in na velike udarce. Delam že od 14. leta. Prehod iz country glasbe na pop je bila nora prilagoditev zame”.

Maturantom je za konec dejala: “Živite svoje sanje, čeprav sedaj morda stvari ne izgledajo povsem blesteče. Verjemite, da vse je z nekim razlogom. Bodite ljubeči in ljubeznivi. Vaša Taylor”.