Domov Zabava Mati Liama Neesona je umrla

Mati Liama Neesona je umrla

Katherine ‘Kitty’ Neeson je umrla v soboto v starosti 94 let, en dan preden naj bi filmska zvezda praznovala 68. rojstni dan.

Smrt Kitty je bila objavljena med mašo v cerkvi All Saints v Ballymeni, ki je bila v živo predvajana na Facebook strani Cerkve zaradi pandemije koronavirusa.

Med službo je pastor monsinjor Paddy Delargy dejal: “Molimo za pokojne vernike. Molimo za tiste, ki so pred kratkim umrli … in za Kitty Neeson.”

Liam, ki žalostne novice še ni javno komentiral, je leta 2009 izgubil ženo Natasho Richardson po hudi poškodbi glave v smučarski nesreči v kanadskem Montrealu.

Hollywoodski zvezdik je prej priznal, da se še vedno ni sprijaznil z njeno smrtjo. Ko je pomislil na njeno smrt, je rekel: “Nikoli nisem spreje resnice. Še vedno je nisem. V naši newyorški rezidenci so … so časi, ko slišim, da se vrata odpirajo, zlasti se mi je to dogajalo v prvih nekaj letih, ko je vedno spuščala ključe .. na mizo. Kadarkoli slišim, da se ta vrata odprejo, še vedno mislim, da jo bom slišal, veste? In potem … te žalost zadene kot val. Dobiš le ta globok občutek nestabilnosti”.

Tokrat se njegovi svojci bojijo, da ga smrt matere ne bi še bolj potrla.

Foto: SHUTTERSTOCK