Domov Zabava Victoria Beckham želi po smrti Georgea Floyda vse spremeniti

Victoria Beckham želi po smrti Georgea Floyda vse spremeniti

Victoria Beckham je zdaj obljubila, da bo svojo modno linijo naredila bolj konceptualno, potem ko si je vzela čas za razmislek o spremembah.

https://www.instagram.com/p/CBDg0OYJ1VT/

V petek je 46-letnica na Instagramu delila daljšo objavo o svoji istoimenski modni liniji, v kateri je zapisala: “Ta teden sem naredila korak nazaj”, da bi se osredotočila na to, kako lahko spremenim svojo blagovno znamko in jo vključim v gibanje Black Lives Matter“.

Jasno je, da je naša naloga govoriti in svojo platformo želim uporabiti za izobraževanje, pogovor in spremembe. Modna industrija igra veliko vlogo in zame se začne tako znotraj mojega podjetja kot znotraj podjetij, s katerimi sodelujemo, «je napisala Beckham.

V svojem prispevku navaja spremembe, ki bi jih želela narediti za nadaljnji razvoj podjetja, začela bi z “notranjo delovno skupino”, ki bi morala biti odgovorna za “pregled vsega, od ekip in talentov do kastingov, dobaviteljev in partnerjev” .

Nadaljuje in pravi: “Ta skupina bo pomagala partnerjem odgovarjati na vprašanja in zagotovila, da kratkoročni in dolgoročni ukrepi odražajo naše ugotovitve.”

Oblikovalka želi izvesti tudi dodatna usposabljanja, s katerimi bi usposobila zaposlene, ki naj bi se tako naučil medsebojnega podpiranja, se naučili razpravljanja in prepoznali “nezavedne predsodke v sebi ter v podjetju”. “Čeprav stvari ni mogoče spremeniti ali rešiti v enem dnevu, komaj čakamo, da začnemo. Popolnoma sem odločena, da bom naredila boljše in naredila več, osebno in profesionalno.” je nadaljevala mati štirih otrok.

Žena Davida Beckhama spodbuja tudi druge blagovne znamke in podjetja k spodbujanju podobnih idej, s katerimi bi zagotovili, da “bodo vsi igrali vlogo pri tem pomembnem vprašanju.” V preteklem tednu je na družbenih medijih večkrat spregovorila o gibanju “Black Lives Matter” in poročala, kako “globoko ganjena” je ob tragični smrti Georgea Floyda.