Domov Glasba Kelly Clarkson se ločuje

Kelly Clarkson se ločuje

Kelly Clarkson in Brandon Blackstock končujeta svojo šestletno zakonsko zvezo. 38-letna pevka je 4. junija v Los Angelesu vložila vlogo za ločitev od 43-letnega Blackstocka. 

Kako sta se spoznala je dejala: “Spoznala sva se pred leti, ko sem sodelovala z Rascalom Flattsom, on pa je z njim sodeloval na turnejah,” je povedala. Bila sva ravno v sobi, nato pa je prišel in rekel, da je iz istega kraja kot jaz in sem si rekela: “Oh, poročila se bova. Bila sem “tista” punca”.

Toda v četrtek je vir povedal za časopis ET, da se Clarkson in Blackstock že nekaj časa spopadata s svojim odnosom in da si Clarkson želi več otrok, on pa si tega ne želi. Čeprav je Clarkson za ET novembra 2017 dejala, da sta ona in Blackstock v odličnem odnosu in da jima gre s svojimi štirimi otroki v vezi odlično se zdi, da sta si premislila. Maja je govorila o “otroški vročini”, medtem ko se je v njeni oddaji pojavil kuhar Gordon Ramsay.

“Želim si še enega otroka in moj mož pravi:” Ne! Imamo štiri! “” Je rekla, ko je Ramsay pokazal sliko svojega 1-letnega sina Oscarja.

O ločitvi Clarksonove in Blackstocka viri pravijo: “Par se je odločil končati, potem ko je bilo ugotovljeno, da razmerje že nekaj časa ni delovalo. Kelly in Brandon sta nenehno delala skupaj in to je postalo pravi vzrok za krize v njuni zvezi. Kelly je vedno govorila, da si želi več otrok, česar pa si Brandon ne želi”.

Foto: SHUTTERSTOCK