Domov Zabava Rosie Huntington Whiteley je med korono pridobila par kilogramov

Rosie Huntington Whiteley je med korono pridobila par kilogramov

Jason Statham in Rosie Huntington-Whiteley sta se prejšnji konec tedna vrnila na najljubšo plažo. Bila sta namreč videna v sončnem Malibuju, kjer sta se igrala s svojim majhnim sinom Jackom. Med Jasonom in Rosie je 20-letna razlika, a zanju to ni bila ovira. Spoznala sta se leta 2010 in od takrat sta poznana kot eden najlepših in najbolj stabilnih hollywoodskih parov, s katerim še nikoli ni bil povezan noben škandal.

 Par je že od vsega začetka zelo skrivnosten glede njunih odnosov, zato je javnost izvedela za zaroko januarja 2016 na rdeči preprogi, ko se je nekdanji angel Victoria’s Secret pojavil z diamantom na “tistem” prstu. 

Navdušujoča blondinka je v Malibuju pritegnila največ pozornosti v črnem bikiniju in bilo je lahko opaziti, kako je Rosie pridobila nekaj kilogramov v karanteni, vendar to v njenem primeru ne pomeni ničesar. 33-letna manekenka in lastnica lepotne znamke še vedno izgleda popolno in mnogi so komentirali, da njene obline izgledajo fantastično.

 Rosie je visoka 1,75 metra in zelo suha, kar je bilo mogoče zlahka opaziti v različnih reklamnih akcijah za perilo in bikinke, po katerih je najbolj znana. Po drugi strani je njen 52-letni zaročenec znan po svojih močnih mišicah in smrtonosnih treningih, in čeprav se rad hvali z rezultati njegovega napornega dela, na plaži ni slekel majice, Zakaj, Jason, zakaj?

Foto: SHUTTERSTOCK