Domov Zabava Bradley Cooper in Irina Shayk spet skupaj?

Bradley Cooper in Irina Shayk spet skupaj?

Čeprav sta bila eden najlepših in najljubših parov v Hollywoodu, Irina Shayk in Bradely Cooper nista bila dolgo skupaj. Par se je razšel po štirih letih zveze in domnevno nista ostala v dobrih odnosih, a še vedno komunicirata, ko gre za njuno nepremagljivo hčerko Lea De Seine, rojeno marca 2017.

Deklica ni uspela združiti svojih staršev na način, da tudi potem, ko sta se ločila, preživita čas z njo, tako da jo lahko v New Yorku vidijo bodisi z mamo bodisi z očetom. Minuli konec tedna je bila Lea videna z očetom Bradleyem na sprehodu v New Yorku, a so mu vso pozornost ukradle njegove izoblikovane roke, zato se zdi, da se je igralec in režiser vrgel v telovadnico, saj je bil spet prost. 

44-letnica je sijala v priložnostni kombinaciji z masko na obrazu, masko pa je nosila tudi Lea. Od razhoda z Irino poleti 2019 je Bradleyja večinoma videval v družbi svoje hčerke, ruska manekenka pa naj bi bila zaljubljena v bogatega trgovca z umetninami Vita Schnabela, s katerim je preživela del karantene. Vito je znan kot velik oboževalec lepih žensk, a ker ju že nekaj časa ni opaziti skupaj, mnogi ugibajo, da je šlo le za kratko pustolovščino. 

Kar zadeva Bradleyja, ima ali druge prioritete ali se skriva zelo dobro, zato se zdi, da je mala hči trenutno edina ženska v njegovem življenju. 

Foto: SHUTTERSTOCK