Popolnoma se je zapustila in pridobila nekaj kilogramov

<div id="midasWidget__r92"></div>

Alicia Silverstone, najbolj znana po svoji vlogi v filmu ‘Girls from Beverly Hills’ in v glasbenem spotu Aerosmith za pesem Cryin, zdaj izgleda skoraj neprepoznavno. Igralka je vrsto let negovala svoj brezhiben videz, v zadnjem času pa se je zelo zapostavila. 

Poleg tega, da je pridobila nekaj kilogramov, se je Alicia nehala lepo oblačiti, tako da jo ponavadi vidimo kar v trenirkah in širokih športnih majicah, zadnjih nekaj dni pa se sploh ni trudila nositi nedrček. Mimogrede, k njenemu zanemarjanju fizičnega videza je verjetno prispevala ločitev od dolgoletnega moža. Februarja 2018 se je izvedelo, da se igralka po kar 20 letih skupaj ločuje od glasbenika Christopherja Jareckija, od tega jih je 13 preživela v zakonski zvezi. “Še vedno se močno ljubita in spoštujeta in bosta ostala zelo tesna prijatelja, a skupaj sta se odločila, da se ločita, potem ko sta skupaj preživela 20 let. Imata sina in bosta še naprej enako skrbna” je takrat dejal par. 

Za mnoge je bil to velik šok, saj naj bi veljala za enega najstabilnejših parov, a nihče niti ni mogel vedeti, da vrtnice v njunem zakonu več ne cvetijo. Da pa ni vse tako črno, dokazuje Aliciain Instagram, kjer igralka pogosto objavlja fotografije iz mladosti, pa tudi takšne, kjer je urejena in nas spominja na različico sebe, ki so jo vsi oboževali.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice