Domov Zabava Izabel Goulart je prava odvisnica – od fitnesa

Izabel Goulart je prava odvisnica – od fitnesa

35-letna bivša manekenka, ki je bila dolga leta obraz Victoria’s Secret Izabel Goulart je znana kot prava odvisnica od fitnesa. To naravno lepoto je modnemu svetu podarila žareča Brazilija in ves svet jo je sprejel z odprtimi rokami. 

Dolge noge, lep obraz in neverjetno čvrst trebuh so tisto, kar Isabel odlikuje in lahko tekmuje s precej mlajšimi kolegicami. Isabel je sčasoma postala tudi prava Instagram senzacija, ki skoraj nikoli ne sleče bikinija in že dlje časa objavlja kratke videoposnetke z vajami za vzdrževanje linije. In zaupajte nam, ta ženska trenira kot zver, zato jo še bolj občudujemo. 

Da je Brazilka s skoraj 5 milijoni oboževalcev na Instagramu med daleč najbolj znanimi osebnostmi, dokazujejo njene zadnje fotografije, ki vzbujajo zavist vsakega od 5 milijona sledilcev. Zdi se, da je Isabel še pogosteje vadila v karanteni, saj se ne spomnimo, da je bila kdaj prej tako izklesana. Mimogrede, Isabel se odlično znajde tudi na ljubezenskem področju. Lepa manekenka je zaročena z nemškim vratarjem Kevinom Trappom, ki pogosto trenira skupaj z njo, uvrščajo pa ju med najlepše pare med bogatimi in slavnimi.

Foto: SHUTTERSTOCK