Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 24.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 24.6.2020

»Izobraževanje, osebna rast in duhovni razvoj so aduti danes. Kar se bo dogajalo z nami jutri in naprej, je odvisno od današnjih odločitev. Torej? »

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Danes je dan, ko se je dobro zazreti vase. Vprašajte se, kaj vam je resnično pomembno: pri sebi, v zdravju, v ljubezni, v družini, v karieri, v materialnih stvareh, v prostem času,…… Kje ste? Kam greste? Kam bi radi šli?

Kriza je najboljši čas, da se osvobodimo vsega lažnega, umetnega in neuporabnega, z namenom, da ponovno vzpostavimo harmonijo v življenju. Nepričakovan kaos lahko povzroči tesnobo, a je nujen korak v osebnem razvoju.

Predlagam branje knjig za osebno rast, ki vas pritegnejo, meditiranje, Hooponopono, izražanje hvaležnosti, NLP izobraževanje, obisk numerologa, astrologa, družinskega terapevta. Za sprostitev notranjih napetosti pa jogo, pilates, veliko gibanja v naravi in na splošno telesno aktivnost…

Močna čustvenost, impulzivnost in jeziček, ki je hitrejši od misli, znajo kaos v odnosih še poglobiti. Pazite tukaj! 

Najbolj uspešni boste na področju zdravljenja in prenavljanja zamisli, doma, organizacij, zgradb. Nagrade pridejo kasneje. Danes ne mislite na denar. Sicer bi ga danes rajši kot dajali domačim itd… prejemali . 

Želim vam, da se čim bolj približate svoji pristni naravi in jo živite. Sami sebi morate biti najpomembnejša oseba na svetu. Tudi na letalu si najprej starši nadenejo dihalne maske preden jih namestijo otrokom.

Topel objem danes prav vsakemu posebej. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko