Domov Glasba Luka Basi in Neda Ukraden predstavljata poletni hit: “Ni Dubai, ni Hawaii”

Luka Basi in Neda Ukraden predstavljata poletni hit: “Ni Dubai, ni Hawaii”

Eden najbolj priljubljenih glasbenikov pri nas, Luka Basi, in Neda Ukraden, ena največjih zvezd regije nekdanje Jugoslavije, sta vstop v poletje naznanila z novim hitom!

“Ni Dubai, ni Hawaii”, skladba, s katero sporočata, da ljudje ne potrebujejo ničesar drugega, kot dobro družbo, pozitivo in prijatelje, bo nedvomno postala himna za pravo zabavo!

Medtem ko je Luka Basi v zadnjih treh letih prebil vse meje, Neda Ukraden vsakič znova osvoji novo generacijo poslušalcev. O duetu in izkušnji s snemanja videa je Luka Basi povedal: “Sodelovanje z Nedo Ukraden bi bilo zagotovo za vsakega glasbenika ena izmed največjih glasbenih trofej, ki si jih lahko zamisli. Sploh, ker se je vse zgodilo zelo spontano in hitro, enostavno je bila prava pesem na pravem mestu in s pravo kombinacijo. V največje zadovoljstvo pa mi je to, da se je Neda ujela s celo našo ekipo, se prepustila in se v videospotu brez problema postavila tudi pred traktor in bila takoj za nekoliko drugačen pristop! Noro, res!

Balkanska zvezda, Neda Ukraden, pa je pojasnila pomen skladbe: “Zadovoljna sem in srečna, da sva z Luko uspela posneti tik ob začetku poletja zelo atraktiven duet z močnim sporočilom. Od tega dueta pričakujem, da bo prav tisto, kar ljudje potrebujejo to poletje! Zelo jasno sporočilo, da se zabavamo in preživimo čas tako, kot želimo. Ob dobri pesmi in dobri družbi!” in za konec dodala: “Vesela sem skupnega sodelovanja z Luko in z Raay Music, s katerimi pripravljam tudi solo skladbo”.

Foto: Neo Visuals