Domov Zabava Leonardo DiCaprio je organiziral luksuzno zabavo na jahti

Leonardo DiCaprio je organiziral luksuzno zabavo na jahti

Dolgo ju nismo videli skupaj, zdaj pa so ju paparaci ujeli na zabavi na luksuzni jahti. A ne brez razloga. Igralec Leonardo DiCaprio je za 23-letno dekle Camila Morrone organiziral rojstnodnevno zabavo, ki sta jo skupaj s prijatelji praznovala na luksuzni jahti Marina Del Rey, dolgi 43 metrov, ki ju je odpeljala iz pristanišča v Los Angelesu v Malibu. 

Na zabavi so bili prisotni tudi številni zvezdniki, kot so igralka Nina Dobrev, olimpijski deskar na snegu Shaun White, igralci Kevin Connolly, Lukas Haas in mnogi drugi. Čeprav so vsi dvomili v zvezo, ta traja že od leta 2017, zdaj pa je Camilla še korak bližje svojemu 25. rojstnemu dnevu. Proslavila je 23. rojstni dan in vsi dobro vemo, da se Leo ne druži z dekleti, starejšimi od 25 let. Videli bomo, ali bo večni prvoligaš tudi tokrat vodil svojo statistiko ali pa se bo morda zaradi Camile premislil.

 Čeprav nikoli ni prišel na rdečo preprogo s kako od svojih izbrank, je to storil s svojo trenutno ljubico na letošnjih oskarjih. Nazadnje je to storil z manekenko Gisele Bundchen leta 2005.

Foto: SHUTTERSTOCK