Domov Zabava 8 znakov, da ste “ghosted” s strani vašega partnerja

8 znakov, da ste “ghosted” s strani vašega partnerja

“Ghosting” (ghost = duh) je način pretrganja odnosa, ne da bi sprejemajoči partner vedel. Ghosting boli tako, kot če bi vas partner na mestu pustil. Je način, s katerim postopno prekinete vse povezave s partnerjem. Ko ste globoko zavezani v razmerju in menite, da stvari ne delujejo tako, kot bi morale, potem obstaja velika verjetnost, da vas bo vaš partner ghostiral.

Tu je 8 znakov, ki vas opozarjajo, da se dogaja prav to:

 ·      Ko vam partner reče, da je vedno zaposlen: Mogoče je, da je res zaposlen, ko pa to postane rutina, potem obstaja nevarnost. Ko je vaš partner globoko povezan z vami, bo vedno ustvaril čas za vas.

·     Ko postopoma preneha klicati in pisati sporočila: Komunikacija je zelo pomembna, da ostanejo vaši odnosi zdravi in ​​močni. Ko se komunikacija začne slabšati, potem je vaše razmerje vprašljivo, saj bi morali komunicirati redno.

·      Ko uživa le v družbi drugih: Včasih je bil navdušen nad vami in nato ga nenadoma ne skrbite več. Niste več njegova prioriteta, najde veselje in se zabava  le okoli drugih ljudi. Ghosted.

·       Ko se ujameš, da si vedno ti tista, ki mu ugaja: Ko prideš do točke, ko se vedno skrivaš za njegovim vedenjem, to pomeni, da nima več čustev do tebe. Bodite previdni s svojim srcem, verjetnost je, da boste v njegovih očeh videti obupani. Ne razdajajte se zastonj.

.      Od tebe želi le seks: Seks je sedaj edina stvar, ki se še dogaja v vašem razmerju in še to le, ko je opit ali potreben. Če ni nobene intimnosti in komunikacije več kot le seks, potem ste ghostirani.

 ·     Ko so njegovi odzivi kratki: klici in video klici ne bodo več dolgo trajali, vedno se opravičuje, da ne sprejema vaših klicev, meni, da je vaš pogovor dolgočasen in njegov edini odgovor je “v redu”, “lol” in “OK”. Vsak vaš pogovor je kratek in hiter. 

·  Ko ga ne zanima več kako se počutite: Raven, na kateri je prej pokazal skrb, se je zmanjšala na minimum, vsi načrti z vami postopoma izginjajo. Boli vas vsakič, ko so vaši prijatelji s svojimi najdražjimi in niste srečni, ker njega ni več nikoli blizu vas.

Znak za preplah je, ko partner ne kaže več zanimanja za stvari, ki sta jih prej počela skupaj.

 · Vedno se opravičujete v njegovem imenu: vaši prijatelji in družina vedo za vaš odnos z njim, in kadar koli vas vprašajo o njem, ga morate vedno samo še opravičevati češ, kako zaseden je njegov delovni urnik, V sebi veste resnico.

 Biti “ghostiran” ni lepa izkušnja. Je točka, kjer se počutite kot neznanec v svoji lastni zvezi. Vendar nič ne de. Delajte na sebi in imejte radi sebe. Vedno obstaja izhod iz vsake situacje – tudi iz te. Zaslužite si namreč najboljše.

Foto: SHUTTERSTOCK