Domov Glasba Popolno iz vseh zornih kotov: Žena Justina Bieberja je samozavestno hodila pred...

Popolno iz vseh zornih kotov: Žena Justina Bieberja je samozavestno hodila pred paparaci v kompletu za vadbo

Justin Bieber in Hailey Baldwin uživata v svoji vlogi zakonskega para. Čeprav skoraj nihče ni verjel v njiju, je mladi glasbeno-manekenski par že od samega začetka njune zveze dokazal in pokazal vsem zlobnim jezikom, kaj je ljubezen.  Par se ne loči drug od drugega in zdi se, da se je njuna ljubezen sčasoma le še povečala. 

Trmoglavi pevec je to večkrat priznal in izpostavil, da ga je plavolasa lepotica rešila. 26-letnega Kanadčana in njegovo 3-leta mlajšo ženo, so videli prejšnji konec tedna na kavi v Los Angelesu, kjer živita, Hailey pa je, ko vedno pritegnila z linijo modela, ki jo je poudarila v vadbenem kompletu. Tvegan kos na njej je bil glede na njeno manekensko linijo videti popoln, in Hailey se je tega verjetno dobro zavedala, saj ga je nosila z veliko zaupanja. 

Seveda so jo paparaci takoj izkoristili za priložnost, da jo fotografirajo iz vseh zornih kotov. Mimogrede, večina javnosti je mislila, da se bo Justin poročil s svojo prvo veliko ljubeznijo, pevko Seleno Gomez, s katero je preživel vsega skupaj sedem let. Šele lani je Selena spregovorila o tem, kako je bilo to razmerje polno psihičnega nasilja. Tudi Selena je doživela živčni zlom, ko je ugotovila, da se je njen bivši fant poročil z manekenko in to precej kmalu po razhodu. Tako se zdi, da sta danes oba bolj srečna – on je poročen, ona sama in osredotočena na uspešno kariero.

Foto: Backgrid