Domov Zabava Žalostno stanje nekoč priljubljene igralke: Zaradi odvisnosti od alkohola je pretepla svojega...

Žalostno stanje nekoč priljubljene igralke: Zaradi odvisnosti od alkohola je pretepla svojega moža

58-letna igralka Heather Locklear je bila nekoč velika zvezda po zaslugi serije “Merlose Place”. Kljub temu je slava vzela svoj davek in tako se je o blond igralki zadnja leta pisalo zgolj zaradi težav z alkoholom in burnega zasebnega življenja.

A slabi dnevi se več ne kopičijo, saj so igralko pred kratkim videli z velikim diamantnim prstanom na roki, ki je sprožil govorice, da se je zaročena s svojim srednješolskim ljubimcem Chrisom Heisserjem.

Uradne potrditve še vedno ni, igralka in domnevni bodoči mož pa sta zaradi svojih težav in burne narave večkrat prekinila.

Heather je bila namreč, ko je bila pijana, do njega nasilna, zadnji incident pa je bil zabeležen marca 2018, ko ga je napadla v njunem skupnem domu. Njen brat je nato poklical policijo, igralka pa je začela groziti, da jih bo poškodovala z orožjem, ki ga hrani v hiši. Na srečo orožja ni imela.

Heisser je ostal pri njej in zdi se, da igralka dobro napreduje. Če se bo izkazalo, da so govorice resnične, bo to Heatherjeva tretja poroka.

Od leta 1986 do 1993 je bila poročena z rockerjem Tommyjem Leejem, znanem tudi po tem, da je bivši mož Pamele Anderson, nato pa se je leta 1994 poročila s kolegom Richiejem Samborjem. Poroka je trajala do leta 2007, par ima tudi hčerko Avo, v zadnjih letih pa je bila nekoč lepa igralka na več rehabilitacijah, prisilnih hospitalizacijah in celo v priporu. Fizično je napadla tudi svoje starše ter grozila s samomorom in zdelo se je, da gre pri vsem skupaj le za še eno hollywoodsko zgodbo z grdim koncem.

Foto: SHUTTERSTOCK