Znani slovenski igralec ima dovolj laži

<div id="midasWidget__r92"></div>

Slovenski igralec Rado Mulej, ki smo ga mnogi spoznali v priljubljeni humoristični seriji Naša mala klinika, kjer je igral lik reševalca Mileta Carja, pravi, da ima dovolj neresnic, ki krožijo o njem. Gre za hude obtožbe, da naj bi igralec užival drogo.

ZDAJ PA DOVOLJ! To se mi nabira ze nekaj let in ne morem vec poslusati laznivih izjav oz. obsodb! Razcistimo enkrat z vselej! LJUDJE MOJI ZLATI, NAJ BO JASNO, NIKOLI V ZIVLJENJU NISEM PROBAL DROGE, razen travo pri sedemnajstih letih in se takrat sem padel skupaj,” je pred nekaj dnevi zapisal na svoj Facebook zid in dodal, da je droga očitno nekaterim scvrla možgane.

Igralec pa se dobro zaveda, da je droga povsod, zapisal je namreč še: “Res pa je, da se drogiranim ljudem probam cimbolj izogniti, kar je kar tezko, ker je tega toliko – zalostno da smo prisli do tega, da si danes cuden ce se ne drogiras, katastrofa! Najbolj pa sem sokiran, kako vsi ti, kateri so na kokainu in temu podobnim kretenskim substancam, ne vidijo da so cudni, da jih zateguje, da so nemogoci za pogovor, obnasanje katastrofalno, kako res ne vidijo da zgledajo kot da nekaj ni v redu z njimi – kot nekaksni moteni zombiji, grozno in ob enem zalostno!”

Celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice