Domov Glasba T.M.S. crew ft. Zlatko “EASY DUR”

T.M.S. crew ft. Zlatko “EASY DUR”

Zapelji se v to poletje v ‘Easy duru’ s T.M.S. Crew, ki so z Zlatkom na roadtripu posneli videozgodbo za ta poletni hit! 

 V ritmih ‘Easy dura’ nas člani zasedbe T.M.S. crew in Zlatko s camperji (Balkan Campers) popeljejo na pot poletnih dogodivščin, polnih smeha in vragolij, ki se končajo z večernim žurom ob ognju.

Videospot je nastal pod taktirko utečenega kreativnega tandema Gašperja Markuna(producent, režiser, scenarist, Koprodukcija Plus, tudi igralec v filmu Posledice) in Tadeja Bavdka (kamera, montaža, Different Angles).

»Bila je lepa, sončna in klicala je po izletu tista delavna nedelja, ki ni bila prva niti zadnja v nizu. Potrebno je veliko koncentracije na snemanju medtem, ko temperatura raste in vroči dnevi poletja so v svoji špici. A vse je lažje, ko delaš tisto kar te veseli in svojim delom ne škoduješ drugim ampak ravno obratno #svetjelep«, je o nastajanju povedal Zlatan Čordić Zlatko. 

Izhodiščna in končna lokacija snemanja je bila v Tržiču, od koder prihaja večina članov zasedbe T.M.S. crew in režiser. Pot do morja in postanki do tja so bili posneti vzdolž stare ceste od Ljubljane do Černotič.

Snemanje je bilo zabavno, a hkrati polno izzivov in časovnih stisk, saj se lahko camperji, ki so jih za videospot prijazno posodili Balkan Campers, s svojo maksimalno hitrostjo 80km/h vozijo samo po starih cestah in v njih zna biti peklensko vroče, saj nimajo klime, vendar pa ravno to v videospotu ustvari pristno poletno vzdušje.

Zaključni prizor so posneli v poznih in hladnih večernih urah v Kampu Podljubelj, kjer so s pomočjo poletne garderobe in scenografije skušali pričarati vzdušje poletne zabave, ki v toplih nočeh po navadi traja do jutranjih ur.

Foto: Vanja Ogrinc