Angelina Jolie opažena po mesecih skrivanja

<div id="midasWidget__r92"></div>

Če je katera ženska zvabila vzdihljaje katerega koli spola, ko se je pojavila v javnosti, je bila to zagotovo Angelina Jolie. Nekoč poredno dekle Hollywooda je danes popolnoma drugačna, skrbna mati, ki jo je v javnosti mogoče videti le z otroki in ne več v usnjenih hlačah kot pred mnogimi leti. 45-letna igralka se je po ločitvi od Brada Pitta popolnoma umaknila iz oči javnosti. 

Zvezdnico so pred dnevi opazili v Kaliforniji, po več mesecih skrivanja pred javnostjo. Bila je v družbi svoje 11-letne hčerke Vivienne, eno od treh bioloških otrok, ki sta jih imela v dolgoletni zvezi z Bradom. Opaženi sta bili med nakupovanjem hrane, na obrazu sta obe nosili masko. Angelina je nosila dolgo belo obleko, ki je popolnoma prekrivala njeno suhljato telo, zaradi česar je bila pogosto tarča kritik. Ni pa bila videti preveč vznemirjena, ko je videla paparace.

Spomnimo, igralke po ločitvi od Brada leta 2016 niso videli v družbi drugega moškega. Ločitev je bila ena najbolj šokantnih v Hollywoodu, zagotovo je nihče ni pričakoval, saj sta zakonca dajala vtis, da je med njima vse v najlepšem redu. Njuna 12-letna ljubezen se je začela z usodnim srečanjem na snemanju filma “Gospod in gospa Smith” leta 2005.
Brad je bil namreč takrat v sedemletnem zakonu z hollywoodsko favoritinjo in zvezdnico serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by ???????? ????? (@angelinajolioffiicial) on

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice