Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 17. 7. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 17. 7. 2020

Dobro jutro tistim ob jutranji kavici, vsem pa en lep dober dan! Dnevi zelo hitro tečejo, teden se je zavrtel in se že danes ustavil na petku.


Ko plešemo v ritmu svojega življenja, smo resnično živi.

Dan kliče k aktivnemu in vztrajnemu uresničevanju svojih srčnih želja in strasti. Današnji dan ni namenjen sanjarjenju, lenarjenju in zanašanju na srečo, pač pa uresničevanju svojih sanj. Če so nam ljudem dane sanje, potem zagotovo obstaja pot, da jih uresničimo.

Prisluhnite ritmu svojega srca in diha, da boste prepoznali in se zbližali s svojim prvinskim utripom življenja. Pustite vse moteče brbljanje okolice ob strani, da boste slišali svoje najgloblje in najčistejše misli. Kateri del vas vztrajno kliče po vaši pozornosti, a vi ga želite prezreti? Kateri del vas je preveč zaskrbljen, ko želi ustreči drugim, da zaradi tega ne morete slišati zvokov svojega utrupa? Kateri del vas je poln občutkov krivde, ko želite osrečiti sebe? Razprite svoje roke, da objamete svoje sanje. Te so del narave, prav tako kot so drevesa, živali, sončni vzhodi in zahodi,…Vaše sanje si zaslužijo enako spoštovanje, kot ga dajete vsem drugim, ki jih imate radi. Prisluhnite svojim sanjam, saj bodo v vas vzbudile izbruh strasti, ki vas bo spontano gnala naprej, vas vzpodbujala in oživljala.

Naj vaše življenje ustreza vašim resničnim interesom. Začnite se ukvarjati s hobbijem, o katerem že dolgo razmišljate. Pridružite se kakšnemu krožku, pojdite na izlet, potovanje, o katerih že dolgo sanjate. Začnite z novim poslom in še v službo boste rajši hodili. Ali pa zamenjajte zaposlitev.
Potrudite se začutiti globlje in začnite uresničevati vaše sanje. Naj vas bodo vredne!

Na vaše sanje!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko