TOMOS feat Andrej Orel “GRUV ZA MUV”

<div id="midasWidget__r92"></div>

TOMOS je severno primorski raper, ki prihaja z okolice Nove Gorice, točneje iz Deskel in trenutno pripravlja svoj tretji avtorski album z apokaliptičnim naslovom ‘Angeli in demoni’, ki ga bo konec leta 2020 izdal v založbi Dallas Records. 

Rap glasbo in besedila je začel pisati že kot najstnik, ko je odkril Eminema, 2pac-a in skozi svetovno rap sceno spoznaval hiphop kulturo ter skušal svoj navdih v rap besedilih in glasbi izraziti po svoje. 

Leta 2011 je nastopil v oddaji Slovenija ima Talent, kjer je prišel do četrtfinala in po nekaj poskusih sodelovanja v rap skupinah, začel svojo solo kariero. Pri samem snemanju albumov so mu pomagali prijatelji, na začetku njegove poti je bil to producent Max Sebastien, nato pa mu je bil v veliko pomoč Aljaž Tomažič – MC Unther, od katerega se je izjemno veliko naučil in zelo napredoval.

Tako je leta 2014 izdal svoj prvi album ‘V krogu’, leta 2018 pa drugi album ‘Dnevnik T.M.’, trenutno pa pripravlja svoj tretji avtorski album z apokaliptičnim naslovom ‘Angeli in demoni’, ki ga bo konec leta 2020 izdal v založbi Dallas Records. Veliko večino podlag za komade na albumih je produciral akademski glasbenik in zborovodja Jani Klančič, snemali pa so v lastnem studiu Production Lair. 

Foto: Metka Skrt

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice