Domov Zabava O tetovaži slavne osebe, ki jo ima Slovenka, poročajo svetovni mediji

O tetovaži slavne osebe, ki jo ima Slovenka, poročajo svetovni mediji

Se spomnite ene prvih, če ne celo prve telenovele Esmeralda, ki smo jo lahko leta 1998 spremljali po televizijskih zaslonih? Ko je bila na sporedu, ni bilo nikjer žive duše, vsi smo strmeli v televizijske ekrane in upali, da bo lepa igralka spregledala ter zaživela srečno. Telenovela se je nekatere dotaknila manj, spet druge pa bolj. Slovenko Iris Nicole celo toliko, da se je odločila za prav posebno tetovažo – podobo igralke Leticie Calderon.

O njeni tetovaži, ki jo nosi na roki so poročali ameriški mediji, namenjeni špansko govorečim gledalcem, vest pa je prišla tudi do igralke Leticie, ki pravi, da je zelo počaščena. Ta je posnetek tetovaže delila tudi na svojem Instagram profilu.

View this post on Instagram

Que regalo ?!!!!

A post shared by Lety Calderon (@letycalderon79) on

Zavedam se, da je tetovaža nekaj, kar me bo spremljajo vse življenje, ampak igralko zelo občudujem in to je bilo obdobje, ko je bila moja družina zelo povezana. Dedek, babica in preostala družina se je zbrala pred televizijo in gledala Esmeraldo. Prav Esmeralda je v Slovenijo prinesla tudi nekaj španske kulture, ki je čudovita,” je med drugim za Planet TV povedala oboževalka Iris.

Posnetek, ki ga je predvajala ameriška televizija, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook