Domov Zabava Šok: Je hčer svetovno znane manekenke zapeljalo dekle? Poglejte fotografije

Šok: Je hčer svetovno znane manekenke zapeljalo dekle? Poglejte fotografije

Še en protest se je zgodil v Los Angelesu minulo sredo pod sloganom Black Lives Matter. Na protestih, ki se vrstijo, pa so mnogi opazili tudi znane osebnosti. Ena izmed njih je bila tudi hči nekdanje vrhunske manekenke Cindy Crawford, Kaia Gerber. Ta je bila v družbi manekenke Care Delevingne. Nič nenavadnega, če dekleti ne bi vzbujali pozornosti s svojim obnašanjem, kar je pritegnilo tudi številne paparace.

Dekleti sta se zapeljivo gledali, objemali in se dotikali, s tem pa sprožili govorice, da sta nov zvezdniški par. Cara se je že dolgo nazaj razglasila za biseksualko, pred kratkim pa je prekinila dolgotrajno razmerje z igralko Ashley Benson, s katero naj bi bili poročeni.

Foto: Instagram

Ashley je trenutno v srečni zvezi z raperjem G-Eazyjem, Cara pa naj bi ostala samska. Kar preseneča, je dejstvo, da 18-letna Kaia ni nikoli kazala znakov biseksualnosti in je nazadnje poljubila komika Peta Davidsona, parček pa je razdvojila stroga mati Cindy, ki ni želela, da bi se njena hčerka družila s problematičnimi fanti. 

Kako bo na vse skupaj reagirala stroga Cindy, lahko le ugibamo, zagotovo pa ji fotografije ne bodo všeč, saj se je ves čas trudila, da bi svoja otroka vzgajala brez pečata slave in bogastva. A žal se je to izjalovilo že pred časom, ko je njen sin Presley vozil pod vplivom alkohola in si na obraz nadel tetovaže.