Domov Glasba FOTO: Slavna nosečnica pokazala svoje telo

FOTO: Slavna nosečnica pokazala svoje telo

Pevka Katy Perry je marca letos sporočila, da je noseča z igralcem Orlandom Bloomom. To je oboževalcem povedala v videu za novo skladbo “Never Worn White“, kjer je v zadnjem prizoru pozirala v prosojni obleki z rokami na trebuhu. Pevka je v besedilu pesmi razkrila tudi, da se iskreno želi poročiti z očetom svojega še nerojenega otroka.

Mesec dni po tem, ko je veselo novico delila s svojimi oboževalci, se je pevka odločila še, da bo na svojem Instagram računu razkrila spol svojega prvega otroka, kar je storila na zelo zanimiv način. Obraz Orlanda Blooma je namreč namazala z rožnato stepeno smetano in tako nakazala, da pričakujeta deklico.

View this post on Instagram

? it’s a girl ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 Razkrila je tudi, da so njeni hormoni nosečniško podivani: “So dobri dnevi in težki dnevi, ko pogledam nožne prste in začnem jokati, medtem ko počnem nekaj povsem banalnega. Mislim, da je to večinoma zaradi hormonov, navajena sem svobode in druženja med ljudmi.

A tu se razkrivanje osebnih stvari, ki so povezani z nosečnostjo, še ne konča. Pevka je razkrila tudi, kdo bo botra njeni hčeri. Ta čast bo doletela priljubljeno igralko Jennifer Aniston, s katero je že leta v odličnih prijateljskih odnosih. 

Foto: Facebook