Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 10. 8. 2020

<div id="midasWidget__r92"></div>

Dobro jutro, dober dan, na ponedeljek, v novem delovnem tednu, poglejmo, kaj števila predvidevajo za danes.  

Danes s svojim delovanjem poskušajmo popraviti stvari, ki so zakoreninjene daleč v preteklosti in v prejšnjih življenjih. Da si olajšamo pot naprej. Katere bi to bile,… pri sebi morda že vemo, že nekaj časa slutimo…..Če ne vemo, bodo odgovori slej kot prej prišli z meditacijo.

Danes bo težje opustiti načrte in sprejete odločitve, saj nas bo devetica v bioritmu dneva potisnila v vztrajnost in hkrati varovala pred zunanjimi vplivi. Do izraza bosta prišli izjemna trma in upornost. Najraje bi delovali na način »z glavo skozi zid.« Ne bomo hoteli govoriti o svojih problemih in ne iskati pomoči pri drugih ljudeh. Nasvetov ne bomo hoteli sprejemati. Tudi za nujne spremembe se bomo težko odločili. Vse, česar se bomo danes lotili, bomo dosegli, a z velikim naporom in vztrajnostjo.  A ne se sprijazniti s takim težkim načinom. Spremeniti je potrebno prepričanje, da se lahko stvari naredijo tudi drugače.

Število 10 v dnevu je danes naš zaveznik. Ne glede na to, kako ga bomo lomili danes, nam zagotavlja, da se bomo po vsakem padcu pobrali. Današnji dan bo, kot kaže, dan trdega dela, vzponov in padcev, ki pa nam zagotavlja srečen izid: trajen uspeh, spoštovanje in zvestobo ljudi. Zaupati moramo sebi in svoje izvirne zamisli uresničiti, na tak ali drugačen način. Vredno je! Število 10 nam zagotavlja veliko duhovne moči in modrosti, do izraza bodo prišle naše voditeljske sposobnosti. Z lahkoto bomo opravljali dela različnih vrst. Izredno se lahko izkažemo na področju oblikovanja, pisateljevanja, filma, fotografije, diplomacije, upravljanja, organiziranja, svetovanja, poučevanja.

Ključi današnjega dne: popravljanje zadev iz preteklosti in preteklih življenj, delo, vztrajnost, uvajanje novosti, novi temelji, za pomoč prositi odraslo osebo, lojalnost

Upajmo si danes večkrat poskušati nekaj novega in verjemimo, da nam bo uspelo. Vredno je!

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice