Domov Zanimivosti Slavni parček, ki se je srečeval že mnogo let prej

Slavni parček, ki se je srečeval že mnogo let prej

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta zagotovo eden izmed lepših zvezdniških parov. Latino diva in upokojeni igralec bejzbolasta skupaj videti čudovito. Parček je skoraj vedno tudi modno usklajena. Zato ne preseneča, da so obračale glave, ko sta vstopila v znamenito restavracijo Cipriani v New Yorku, kjer sta z družino kosila. Jennifer je zasijala v beli poletni obleki s cvetnimi motivi, njen bodoči mož pa je izbiral bež hlače in modro majico.

Športnik ima dve hčerki iz prejšnjega zakona, za katerega je bilo znano, da svoji ženi nikoli ni bil zvest. V njegovi postelji se je znašlo tudi mnogo znanih lepotic, kot so Madonna, Rita Ore, Kate Hudson in Cameron Diaz, toda potem je spoznal slavno J.Lo, ni bila pomembna več nobena druga.

Par se je spoznal že leta 1999, ko je Alex zaprosil za njen avtogram, na svojem Instagramu pa je objavil fotografijo s podpisom, takrat seveda ni imel pojma, da bo čez 20 let Jennifer njegovo dekle in celo zaročenka. Leta 2005 sta se ponovno srečala in skupaj fotografirala na Yankees stadionu, z njima pa je bil pevec Marc Anthony, ki je bil takrat tretji mož Jennifer, z njim ima tudi dvojčka.

Marca 2017 je bilo potrjeno, da se je par začel videvati. Alex je slavni Ellen Degeneres razkril, da sta se spet srečala, ko ga je ona potrepljala po rami, vendar je ni takoj spoznal, zato mu je morala povedati: “Jennifer.” “Vzelo mi je nekaj sekund, da sem ugotovil, da je to ona, nato pa sem ji rekel, da je lepa. Pogovarjala sva se in rekla mi je, da imam njeno številko in naj jo pokličem. Tisto noč sem prišel domov in ji napisal sporočilo,” je povedal zaljubljeni Alex, ki je dve leti pozneje pokleknil na Bahamih. 

View this post on Instagram

Exactly where we need to be …

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

I had a dream…(in my Billie Eilish voice) ?☺️… except it was real…Everyday with you is an exciting, beautiful adventure… The best is yet to come… and what a dream it all is and will always be… Te amo Amor ?? #1yearagothishappened … One year ago on a beach in the Bahamas…. I was a nervous wreck, more nervous than my entire playing career, I got down on one knee and asked you a question… you said yes ❤️ . . Jennifer, every moment with you is a blessing. You are my best friend, my inspiration, an amazing mother, and a role model to all. . Macha, I am so lucky to be with you. Thank you for making my life better. I can’t wait to make more memories with you. . I love you. #HappyAnniversary ❤️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Foto: Facebook