Domov Glasba Nina Badrič ostro o prepovedih zaradi koronavirusa

Nina Badrič ostro o prepovedih zaradi koronavirusa

Hrvaška pevka Nina Badrič je spregovorila o tem, kaj si misli o prepovedi koncertov. Kot je povedala 48-letna pevka, so zaradi prepovedi koncertov mnogi ostali brez službe.

Moje pesmi in moja služba niso samo jaz. Mojo kariero sestavlja vsaj 15, če ne več ljudi, ki sodelujejo z menoj. To so ljudje, ki jih morda niti ne vidite. Za začetek moj podporni bend. Med ljudmi, ki jih ne vidite, so vozniki, organizatorji koncertov, to so ljudje, ki nosijo opremo, postavljajo plakate, delajo PR, vodijo delovna mesta v pisarnah in delajo zame.

 Nina Badrić je oblastem poslala ostro sporočilo, ker ne prirejajo koncertov: “Mnogi so ostali lačni in z njimi je dobesedno je konec.“.

Kot je še dejala, se ji zdi, da je to edini poklic, ki je še vedno ostal v karanteni in zaposleni še vedno čakajo, kakšne ukrepe bodo sprejeli, da lahko končno pričnejo z delom. Izpostavila je še, da to za mnoge ni hobi, ampak služba za preživetje. “To je izjemno težko in odgovorno delo, od katerega nisem samo finančno odvisna, ampak sem odgovorna za vse ljudi, ki potujejo z mano,” je poudarila.

View this post on Instagram

Prije kiše…?

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Foto: Facebook