Domov Zanimivosti Nataša Gorenc: “Nosim masko! Nisem ovčka”

Nataša Gorenc: “Nosim masko! Nisem ovčka”

Osebna trenerka Nataša Gorenc je znana tudi po tem, da pove tisto, kar si misli. Spoznali smo jo, ko je v resničnostnem šovu The Biggest Loser pomagala tekmovalcem do zdrave telesne teže in takrat je pokazala svoj trdni značaj.

Simpatična mamica treh otrok pa se je pred kratkim oglasila tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer je sporočila, da sicer nosi masko, a to še ne pomeni, da je ovca. “Nosim masko! In NE, zato nisem ovčka.??
Iskreno za marsikoga še preveč razmišljam s svojo glavo! Verjemite mi, da bi marsikdaj bolje skoz prišla, če bi bila bolj vodljiva. Bolj “ovčka
“,” je zapisala Nataša in nadaljevala: “V zaprtih prostorih si jo pač potegnem čez obraz in to je to! Včasih jo zadržim na sebi, pod brado, zato ker jo drugače stalno pozabljam. In takrat ko najbolj lovim minute, moram teči nazaj ponjo.? Logično, da se mi zdi brezveze, ker vem da sem zdrava in bi jo najraje zabrisala v prve smeti. Ampak se zavedam, da živim v skupnosti. In da bi to nekomu v istem prostoru predstavljalo stres. Se pravi, gre tudi za neko spoštovanje do sočloveka…tudi če kdaj nismo na isti strani.”

Meni pa tudi, da določene debate ne pripeljejo nikamor: “In teh je dandanes preveč. Vsak, ki ima 5 minut časa, je poklican, da komentira. Kritično razmišljanje, naj bo, ampak negativizem in dvom na vsakem koraku…ne prinašata nič dobrega za psiho vseh nas! Povzročata samo zmedo, še večji kaos. In trenutno, so realne stiske, problemi, veliko večji od jebenih mask! In ko trdo delaš, so ti nekatere stvari, pregovarjanja totalna izguba časa!

Ob poplavi negativnih stvari pa seveda pogrešam poudarjanje, kako POMEMBNO je DVIGATI svoj IMUNSKI SISTEM!!!
To bi morala biti vsak dan NOVICA na tiskovni konferenci! Vsak dan!
Kako je GIBANJE NUJNO!
Pogrešam od najvišjih, za to plačanih instanc USTREZNA navodila za množice! Da jim sledimo vsaj toliko kot maskam! Priporočila, koliko se gibati, kako bolj zdravo jesti in katere vitamine vnašati, da se bomo lažje kosali z različnimi virusi!
In predvsem, kako znižati cene živil in zdravo prehrano narediti dostopno prav vsem!?
Da vsi (po)ostanemo zdravi!

Pa vi, se strinjate z njenim mišljenjem ali ne?

Njeno objavo lahko preberete spodaj.

View this post on Instagram

Nosim masko! In NE, zato nisem ovčka.?? Iskreno za marsikoga še preveč razmišljam s svojo glavo! Verjemite mi, da bi marsikdaj bolje skoz prišla, če bi bila bolj vodljiva. Bolj “ovčka”? V zaprtih prostorih si jo pač potegnem čez obraz in to je to! Včasih jo zadržim na sebi, pod brado, zato ker jo drugače stalno pozabljam. In takrat ko najbolj lovim minute, moram teči nazaj ponjo.? Logično, da se mi zdi brezveze, ker vem da sem zdrava in bi jo najraje zabrisala v prve smeti. Ampak se zavedam, da živim v skupnosti. In da bi to nekomu v istem prostoru predstavljalo stres. Se pravi, gre tudi za neko spoštovanje do sočloveka…tudi če kdaj nismo na isti strani. Ampak določene debate ne pripeljejo nikamor! In teh je dandanes preveč. Vsak, ki ima 5 minut časa, je poklican, da komentira. Kritično razmišljanje, naj bo, ampak negativizem in dvom na vsakem koraku…ne prinašata nič dobrega za psiho vseh nas! Povzročata samo zmedo, še večji kaos. In trenutno, so realne stiske, problemi, veliko večji od jebenih mask! In ko trdo delaš, so ti nekatere stvari, pregovarjanja totalna izguba časa! Ob poplavi negativnih stvari pa seveda pogrešam poudarjanje, kako POMEMBNO je DVIGATI svoj IMUNSKI SISTEM!!! To bi morala biti vsak dan NOVICA na tiskovni konferenci! Vsak dan! Kako je GIBANJE NUJNO! Pogrešam od najvišjih, za to plačanih instanc USTREZNA navodila za množice! Da jim sledimo vsaj toliko kot maskam! Priporočila, koliko se gibati, kako bolj zdravo jesti in katere vitamine vnašati, da se bomo lažje kosali z različnimi virusi! In predvsem, kako znižati cene živil in zdravo prehrano narediti dostopno prav vsem!? Da vsi (po)ostanemo zdravi!❤️? Aja, pa ne se kregat pod objavo! Če že, odnesite kaj dobrega in pejte trenirat!????‍♀️ #criticalthinking #realtalk #gotrain #live #love #laugh #boostyourimmunesystem #gymbynatasa

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa) on

Foto: Facebook