Domov Zanimivosti Teja Jugovic: “Tega ne objavljam zato, da bi dobila val kritik”

Teja Jugovic: “Tega ne objavljam zato, da bi dobila val kritik”

Priljubljena slovenska vplivnica Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, pogosto objavlja na družbenih omrežjih tudi zelo osebne in čustvene zapise. Teja večkrat przna, da je v prvi vrsti mamica in ima svoja dva otroka neizmerno rada. Posveča jima svoj čas in vzgaja po svojih najboljših močeh. A ker se je odločila, da svojo družino javno izpostavlja preko družbenih omrežij, je včasih deležna tudi kritik.

Želi pa si, da njen zapis, ki je namenjen njenemu triletnemu sinu Inaju, ne bi naletel na val kritik.

Če pa kej, zna pa tale možiček tako lepo izkazovat čustva. Tega ne objavljam zato, da bi dobila val kritik, kako narobe vzgajam in da moram biti trdna. Da mu s tem delam slabo. Ali pa, da vidite, kako močno me moji otroci vrtijo okoli svojih prstkov. Ali pa zato, da bi se hvalila, kako radi se imamo. To objavljam zato, ker verjamem, da je marsikateri mamici težko ob obdobjih, ki jih doživljamo z našimi zakladki. Inaj ima trenutno fazo, da se od mene poslavlja, k da grem na drug konc sveta. To objavljam zato, da se mogoče tudi jst opomnim, da so to samo faze, ki minejo in ponavadi jih potem hudičevo pogrešamo. Ne pridejo nazaj, zgodijo se nove. In to objavljam zato, da vm dam vedt da niste same v občutkih, ki jih doživljate. Trenutno je zame to zelo težko, ker če bi bilo po moje bi ga imela kot kenguruja. Pa vem, da to zanjga ne bi blo niti mal ok. Težko je, ko glava vse ve, pa srce prevlada. Ampak ne bi spremenila za trenutek. Srček moj mali. Je reku “vse mi dej. Še enkrat”. Še 100x, če bo treba, mamino sonce,” je zapisala Teja in dodala fotografijo, na kateri je skupaj z Inajem. Prav tako pa je dodala še zelo lep posnetek, kjer si z Inajem izkazujeta čustva. Le kdo bi lahko kaj takšnega kritiziral?

Bravo, Teja, upamo, da je zapis prebralo mnogo staršev.

Fotografijo in posnetek si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

Mother must teach his son the most important lesson of them all. How to love. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Če pa kej, zna pa tale možiček tako lepo izkazovat čustva. Tega ne objavljam zato, da bi dobila val kritik, kako narobe vzgajam in da moram biti trdna. Da mu s tem delam slabo. Ali pa, da vidite, kako močno me moji otroci vrtijo okoli svojih prstkov. Ali pa zato, da bi se hvalila, kako radi se imamo. To objavljam zato, ker verjamem, da je marsikateri mamici težko ob obdobjih, ki jih doživljamo z našimi zakladki. Inaj ima trenutno fazo, da se od mene poslavlja, k da grem na drug konc sveta. To objavljam zato, da se mogoče tudi jst opomnim, da so to samo faze, ki minejo in ponavadi jih potem hudičevo pogrešamo. Ne pridejo nazaj, zgodijo se nove. In to objavljam zato, da vm dam vedt da niste same v občutkih, ki jih doživljate. Trenutno je zame to zelo težko, ker če bi bilo po moje bi ga imela kot kenguruja. Pa vem, da to zanjga ne bi blo niti mal ok. Težko je, ko glava vse ve, pa srce prevlada. Ampak ne bi spremenila za trenutek. Srček moj mali. Je reku “vse mi dej. Še enkrat”. Še 100x, če bo treba, mamino sonce. … … … #son #love #sayinggoodbye #funny #mysunshine #momlife #toddlerlife #parentinggonewrong #parenting #myworld #behappy #highfive

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Foto: Facebook