Domov Zabava Tanja Ribič se je na skrivaj poročila

Tanja Ribič se je na skrivaj poročila

Slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je na svoj Instagram račun včeraj dodala fotografijo, na kateri sta sveže poročena z Brankom Djuricem Djuro. Na fotografiji je poleg njiju tudi njuna starejša hči Zala, mlajša hči Ela pa se na dan njune poroke še ni rodila.

Tanja je poleg fotografije, ki je stara 22 let in na kateri sta Djuro in ona še tako rosno mlada, dopisala še: “28.8.1998 ?❤️ ? 22 yrs??‍?‍?? #myeverything? #anniversary #wedding #secretwedding @branko_djuric_djuro @zaladjuric @ela_djuric tebe pa se ni blooo

Vsekakor je zanimiv prav ključnik #secretwedding (skrivnostna poroka, op, a). Sta se Tanja in Djuro pred 22 leti poročila na skrivaj?

Tanja se je o svoji skrivni poroki razpisala na družbenem omrežju Facebook: “Danes slaviva 22. obletnico skromne skrivne poroke. Ceprav, kot je razvidno po prisotnosti Zale, sva bila v zvezi ze dlje casa. Mnogi niso verjeli v to ljubezen. Mnogi so se zgrazali zaradi nacionalnosti… Vedno sem bila in sem se vedno pripravljena se boriti za ljubezen, za ljubljene in sibkejse. In za lepso prihodnost!

Spodaj si lahko pogledate, kako sta bila lepa in kako sta žarela na svoj poročni dan. Čestitke in še na veliko let ljubezni tudi iz našega uredništva!

Foto: Facebook