Domov Zanimivosti VIDEO: Številne slovenske vplivnice z močnim sporočilom pokazale svojo zadnjico

VIDEO: Številne slovenske vplivnice z močnim sporočilom pokazale svojo zadnjico

Poznate eno najbolj prepoznavnih slovenskih vplivnic Natašo Mernik, ki ji na Instagramu sledi več kot 19 tisoč sledilcev? Vplivnica se že nekaj let trudi na popolnoma drugačni poti kot številne druge vplivnice. Svoje fotografije in posnetke objavlja tudi z namenom, da bi mladim dekletom podala sporočilo, da je najpomembnejše, da se v svoji koži počutijo dobro.

Pogosto objavlja fotografije, na katerih je v kopalkah, se požvižga na negativne komentarje in sporoča svojim sledilcem, da je vsako telo popolno in da je najbolj pomembno, da se sprejmemo takšne kot smo.

Pred časom pa je združila moči še z nekaterimi vplivnicami in posnela posnetek z zelo močnim sporočilom. Vplivnice so na posnetku pokazale svojo zadnjico, nekatere v spodnjem perilu, druge v kopalkah, tretje pa v kratkih hlačah. Vse pa z enotnim sporočilom: »Vsaka je drugačna, imejte se rade, imejte rade svoje telo.«

Med vplivnicami, ki so sodelovale in preko družbenega omrežja Instagram svojim oboževalcem in sledilcem poslale močno sporočilo, so bile tudi Tjaša Kokalj Jerala, Teja Jugovic, Zagoričnik Zala, Teja Vrbnjak-Erbežnik, Elisa Camara, Noka Žujo, Anja Kotar, Ula Furlan, Tina Mentol in druge.

Posnetek, ki so ga pripravile, si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

[reposting for the third time cuz it got deleted ✌?] Imagine ? If I’m shinin’, everybody gonna shine ? by @lizzobeeating playing in the background • Recreating this video by @rianne.meijer was so much fun, all because I have sooo many amazing friends here on Insta and in real life who were willing to join! • All different, all amazing, all beautiful. Ladies and gents, love yourself, love your body and embrace your perfect imperfections. • THANK YOU ?❤️ @tjasa_kokalj_jerala @sgmxinfinity @sarahbamburac_art @coolmamacitaa @zagoricnikzala @matu.sins @tejavrbnjakerbeznik @elisabethnaomi98 @swimsor @nokazujo @anja.kotar @kataivakic @ulaf @endzifrajerka @mentolgram @molliemunroquirk @tixibeauty #bodypositivity #bodypositive #selflove #plussize #loveyourself #effyourbeautystandards #plussizefashion #selfcare #fashion #love #motivation #confidence #plussizemodel #curvy #loveyourbody

A post shared by Nataša Mernik (@natashamernik) on

Foto: Facebook