Nastja Gabor: “Cenim vse mame na tem svetu …”

<div id="midasWidget__r92"></div>

Simpatična pevka Nastja Gabor je pred nekaj dnevi navdušila z novo pesmijo, ki nosi preprost, a zelo močan naslov: MAMA.

Srčna izbranka Luke Basija je tudi sama mati dveh otrok. Na družbeno omrežje Instagram je zapisala: “Pred dvema letoma sem postala mamica mojemu sinčku Taiu, letos pa še hčerkici Tii. ☺️Do takrat nisem vedela kaj pomeni nosečnost, porod, materinstvo, vzgoja otrok, … No sedaj vem in neskončno sem hvaležna, da sem lahko MAMA❤️ Hkrati pa tudi cenim vse mame na tem svetu, kajti me smo morale biti kar močne, da smo naše zakladke spravile na ta svet! ?

Bodimo ponosne na naše male ali že velike sončke in prav tako tudi vi/mi… otroci, bodimo spoštljivi do svojih staršev in jim pomagajmo ter ne pozabimo koliko so za nas naredili! <3

Nastala je pesem, ki bo v mojem življenju za vse večne čase na prvem mestu!”

View this post on Instagram

Drage MAME, hčerke, sinovi in drugi! ❤️ Pred dvema letoma sem postala mamica mojemu sinčku Taiu, letos pa še hčerkici Tii. ☺️Do takrat nisem vedela kaj pomeni nosečnost, porod, materinstvo, vzgoja otrok, … No sedaj vem in neskončno sem hvaležna, da sem lahko MAMA❤️ Hkrati pa tudi cenim vse mame na tem svetu, kajti me smo morale biti kar močne, da smo naše zakladke spravile na ta svet! ? Bodimo ponosne na naše male ali že velike sončke in prav tako tudi vi/mi… otroci, bodimo spoštljivi do svojih staršev in jim pomagajmo ter ne pozabimo koliko so za nas naredili! <3 Nastala je pesem, ki bo v mojem življenju za vse večne čase na prvem mestu! Tukaj je MAMA ❤️ Celi video na youtube? #mama #nastjagabor #newsong #happy #excited #family #mom #daughter #son #newvideo #thankful

A post shared by Nastja Gabor ? (@nastjagabor) on

Dodala je tudi kratek odlomek pesmi, celotno pesem in video pa si lahko ogledate in poslušate tudi tukaj, pripenjamo jo spodaj. Vam je všeč?

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice