Domov Zanimivosti Alen Kobilica iskreno o svoji življenjski poti

Alen Kobilica iskreno o svoji življenjski poti

Slovenski maneken, športnik, podjetnik in motivacijski govornik Alen Kobilica je 30. avgusta letos dopolnil 50 let.

Šarmantni abrahamovec je ob rojstnem dnevu prejel mnogo lepih voščil in čestitk, njegova srčna izbranka Maja Prašnikar pa mu je na zabavi, ki jo je Alen priredil v krogu najbližjih zapela rojstnodnevno pesem “Vse najboljše“.

Alen, ki je pred desetimi leti izgubil vid po neuspešni operaciji, se letošnjega leta še posebej veseli. Postal bo očka. Srečni dogodek naj bi se zgodil čez tri mesece. Dojenčka pa oba z Majo že nestrpno pričakujeta.

Alen pa je v svojem življenju zagotovo nabral veliko izkušenj, se poglobil vase in pričel življenje jemati s polno žlico. Na vse to nakazujejo tudi njegove besede, ki jih je zapisal na svoj Instagram račun:

V zivljenju sem srecal mnogo 25 letnih starckov im mnnogo 70 letnih mladostnikov. Staramo se vsi, ostarijo pa le tisti, ki nehajo verjeti in sanjati divje sanje in ko izgine tisti zar v oceh…, taki, ki si ne upajo vec biti otrosko navihani, igrivi, samoosvoji, duhoviti…, ostaris takrat, ko reces; tega ne morem storiti, saj se to za moja leta ne spodobi… Zato drage/i moji zivite kot, da je vsak dan zadnji. Smejte se, ljubite se in predvsem ne jemljite zivljenja prevec resno. Kajti na koncu vam bo zal za vse reci, ki jih niste naredili in ne za tiste, katere ste naredili, pa cetudi napacno.”

Njegov zapis, ki ga je opremil z lepo fotografijo, si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

Drage in dragi moji, hvala za cestitke… V zivljenju sem srecal mnogo 25 letnih starckov im mnnogo 70 letnih mladostnikov. Staramo se vsi, ostarijo pa le tisti, ki nehajo verjeti in sanjati divje sanje in ko izgine tisti zar v oceh…, taki, ki si ne upajo vec biti otrosko navihani, igrivi, samoosvoji, duhoviti…, ostaris takrat, ko reces; tega ne morem storiti, saj se to za moja leta ne spodobi… Zato drage/i moji zivite kot, da je vsak dan zadnji. Smejte se, ljubite se in predvsem ne jemljite zivljenja prevec resno. Kajti na koncu vam bo zal za vse reci, ki jih niste naredili in ne za tiste, katere ste naredili, pa cetudi napacno. ??? #50 #life #freedom #positivity #sex #love #indyandpippa #sunshine #photo #by #jureerzen

A post shared by Alen Kobilica (@alenkobilica) on

Foto: Facebook