Domov Glasba Dino Petrić predstavlja novo skladbo – Jer još usne peku

Dino Petrić predstavlja novo skladbo – Jer još usne peku

V letu 2020 se je marsikaj ustavilo, a ne Dino Petrić, ki v letošnjem letu neustavljivo in uspešno niza skladbo za skladbo. S producentsko in avtorsko ekipo, s katero sodeluje že več kot leto dni, Dino v jesen vstopa z novim singlom JER JOŠ USNE PEKU . Po hitih Vino i noć ter Sto života ima Dino tudi vse več slovenskih poslušalcev. 

JER JOŠ USNE PEKU je zanimiva in nekoliko drugačna ljubezenska zgodba. Ko gre za pravo ljubezen, je namreč povsem človeško, da se pojavi strah, da je ne bi izgubili ali pa, da se v ljubezensko zgodbo ne bi vmešala tretja oseba.

»Zase lahko rečem, da nisem ljubosumen. Ko gre za nekoga, ki ga močno ljubiš, pa vedno obstaja nekaj strahu, da lahko to osebo izgubiš. Prav o tem govori skladba JER JOŠ USNE PEKU. Hkrati pa je res, da je strah, če gre za obojestransko zaupanje, popolnoma odveč,« je iskreno povedal Dino Petrić.

Video si lahko ogledate s klikom na zgornjo sličico.

Video je posnet na najvišji stolpnici v Zagrebu – Sky Tower. Kljub temu, da se Dino boji višine, pa je s svojim bendom na strehi stolpnice prebil led, ali kot je povedal sam: »Lahko rečem, da sem s tem snemanjem premagal strah pred višino, pri čemer pa mi je pomagal tudi moj bend