Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 25. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 25. 9. 2020

Dobro jutro, dober dan vsem skupaj. Konec tedna je že pred nami. Poglejmo, kaj števila predvidevajo za danes. Kam vložiti energijo, da bomo imeli kar največ od tega?

Naše želje lahko cvetijo hitreje, kot si mislimo, le zalivati jih je treba.

Današnji dan je namenjen sodelovanju in pomoči drugim, saj v ospredje postavlja vrednote, kot so  empatija, prijaznost, razumevanje, želja po harmoniji in ravnotežju v odnosih.

Vsi, ki potrebujete kakršnokoli pomoč, danes imate večje možnosti, kot običajno, da je boste deležni, če boste prosili zanjo. Prebujene socialne in humanitarne vrednote znajo vzpodbuditi še tako trdega uradnika, da vam stopi naproti in pomaga. Potrkajte na vrata socialnih ustanov, državnih in občinskih uradov. Humanitarna društva pa se povezujte med seboj, s prebivalstvom in z ustanovami, da pridobite vse potrebno: od dovoljenj, denarja, materialne pomoči,….za vaše nadaljnje delovanje. Kakršnokoli idejo dobite danes, naj se vam zdi še tako nenavadna, ne je zavreči. Potrudite se jo uresničiti. Del svojega uma vedno imejte odprtega za čudeže. No, danes je en tak dan, ko se lahko zgodi kakšna nepredvidena stvar, ki vas lahko osreči.

Kot kaže, boste danes malce bolj na udaru zdravniki, medicinske sestre, razni svetovalci in terapevti, saj bo vaša prijaznost kot magnet delovala na ljudi okoli vas, zaradi česar vas bodo z večjo vnemo bombardirali s svojimi težavami. Naučite se reči »ne«, da se ne izčrpate. Saj veste, dan na dan,…in je lahko hitro vsega preveč.

Samoto bo malce težje prenašati, želja po druženju in združevanju bo večja. Nežnost in toplina lahko ozdravita marsikateri partnerski odnos ali pa utrdita bližino dveh.

Danes se resnično lahko premaknete iz mrtve točke, če prevetrite svoja prepričanja. Vprašajte se, kaj bi bilo dobro storiti, kako bi bilo, če bi bilo, kaj bi morali storiti, če bi se odločili za to in to….. in tako naprej. Ugoden dan je za spremembo prepričanj, ki vam ne koristijo.  

In še to: danes lahko pride do povečane nagnjenosti k odvisnostim od sladkarij, cigaret, alkohola,….Dan je odličen za zamenjavo negativne odvisnosti s pozitivno. Morda se lotite kakšnega športa, meditiranja, branja, igranja na kakšen inštrument,….  , nečesa, kar bi prav tako s strastjo počeli. Ne boste se mogli izogniti osebni rasti in učenju.

Današnji dan je primeren za nakup rabljenih predmetov, premičnin, nepremičnin.

Modrost in šarm sta aduta danes!

Srečno pri novih izbirah danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya