Domov Zanimivosti Slovenska vplivnica pokazala hčerko in razkrila skrivnost

Slovenska vplivnica pokazala hčerko in razkrila skrivnost

Nekdanja mis športa Ajda Sitar Žumer je ena izmed bolj prepoznavnih slovenskih vplivnic. Na družbenih omrežjih ji sledil več kot 50 tisoč sledilcev. Morda se je tudi zato modna blogerka odločila, da prav njim izda skrivnost, ki se vrti okrog rojstva njene hčere.

Ajda je postala mamica letošnje poletje, vse do sedaj pa o rojstvu ni veliko razkrila. Včeraj pa je presenetila z novo objavo na Instagramu. Pokazala je svojo ljubko hčer, povedala, da ji je ime Rubi in izdala še skrivnost okrog njenega imena in prstana, ki ga lepa mamica nosi in ki ga je na fotografiji prav tako ponosno pokazala.

Odločila sem se, da zgodbo o prstanu, ki sem ga dobila kot darilo ob rojstvu, na koncu le razkrijem tudi vam. Ime, ki sva ga izbrala za najino hčerko, je pravzaprav “našel” Jan, končna odločitev je padla na 10 urni vožnji v Nemčijo (kjer je večino časa najin pogovor tekel ravno o tej pomembni temi – kako poimenovati otroka). Kmalu zatem, ko je prišla na svet, sva vedela, da sva se odločila pravilno. In bolj kot jo spoznavava, bolj kot kaže svoj karakter – bolj je najina Rubi,” je zapisala in dodala še, da bo prstan nekoč podarila svoji hčeri ob kakšnem posebnem dogodku.

View this post on Instagram

Rubi ❤️ Odločila sem se, da zgodbo o prstanu, ki sem ga dobila kot darilo ob rojstvu, na koncu le razkrijem tudi vam. Ime, ki sva ga izbrala za najino hčerko, je pravzaprav “našel” Jan, končna odločitev je padla na 10 urni vožnji v Nemčijo (kjer je večino časa najin pogovor tekel ravno o tej pomembni temi – kako poimenovati otroka). Kmalu zatem, ko je prišla na svet, sva vedela, da sva se odločila pravilno. In bolj kot jo spoznavava, bolj kot kaže svoj karakter – bolj je najina Rubi ❤️ Simbolno sem tako ob rojstvu dobila prstan z rubinom, ki ga obdajajo diamantki, naredili so ga v @zlatarnasterle, kjer so izdelali tudi najina poročna prstana. Plan je, da ga nekoč predam naprej njej ob kakšnem posebnem dogodku. ❤️?

A post shared by AJDA SITAR ŽUMER | Blogger (@ajdasitar) on

Foto: Facebook