TOP dieta, ki vas bo navdušila: V dveh dneh minus dva kilograma!

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ja, lahko je – v samo dveh dneh lahko s pomočjo te super diete izgubite dva kilograma, kar pa je tudi odlična motivacija za vse dni, ki bodo še sledili do vaše popolne postave.

S pomočjo te diete boste očistili črevesje, očistili telo strupenih toksinov, znižali tudi raven nevarnega holesterola, se počutili veliko bolje in si izboljšali videz kože. najbolje pri tej dieti je tudi to, da sploh ne boste lačni.

Ko se boste torej odločili, da boste spremenili svoje življenje in začeli z bolj zdravim načinom, kar vključuje vsakodnevno gibanje, pitje zadostne količine vode in izbiranje zdravih jedi, to pričnite izvajati s to dieto. Na tak način boste še bolj motivirani, ko boste že po dveh dneh lažji.

Dieta je v bistvu solatni obrok. Za pripravo enega obroka boste potrebovali 150 gramov svežega naribanega zelja, 150 gramov naribanega korenja, 150 gramov kuhane in na kocke narezane rdeče pese, eno naribano zeleno jabolko, dve pesti na drobno narezane zelene solate ali špinače, dve žlici oljčnega ali lanenega olja in dve žlici soka limone, ščepec soli.

Vse sestavine zmešajte, razdelite na tri enake obroke in pojejte za zajtrk, kosilo in večerjo. Pazite le, da zadnji obrok ne bo prepozno, najbolje je, če se boste držali še pravila 8/16, kar pomeni, da vse tri obroke pojeste znotraj okvira osmih ur.

Tako pripravljena solata naj bo vaš edini obrok dva dni. Poleg tega lahko pijete tudi zeleni čaj, obvezno pa morate popiti tudi vsaj tri litre vode.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice