Na tej strani so opisani pogoji uporabe spletne strani Bum novice v slovenskem jeziku. Prosimo, da pred uporabo te spletne strani natančno preberete te Pogoje in določila. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela tega spletnega mesta se strinjate, da vas pravno zavezujejo ti pogoji. Če ne sprejemate vseh tukaj navedenih pogojev, vas prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.

Uporaba vsebine
Vsebina tega spletnega mesta, kot so recepti, besedilo, grafike, slike, avdio in video vsebine (s skupnim imenom “vsebina”), je namenjena izključno v informativne namene. Vsebino zagotavlja portal Bum novice in se lahko uporablja samo za osebno nekomercialno uporabo.

Ni vam dovoljeno reproducirati, spreminjati, kopirati ali distribuirati nobene vsebine brez pisnega dovoljenja “Bum novice”. Gradiva lahko prenesete samo za svojo osebno uporabo, pod pogojem, da ohranite nedotaknjene vse opombe o avtorskih pravicah in drugih lastniških pravicah, ki jih vsebuje izvirno gradivo, na kateri koli kopiji vsebine, ki jo naredite.

Skladnost z Adsense
Spletno mesto Bum novice strogo upošteva politike in predpise Google Adsense, da zagotovi, da so vsi oglasi, prikazani na spletnem mestu, v skladu s pogoji storitve. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo ali odstranimo katero koli oglaševalsko vsebino, za katero ugotovimo, da krši ta pravila.

Zagotavljamo tudi, da vsi oglasi ne vsebujejo spolne, nasilne ali druge neprimerne vsebine. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo kateri koli oglas, za katerega menimo, da ni primeren za našo spletno stran in njene uporabnike.

Pristojnost
Te pogoje ureja zakonodaja Slovenije. Za morebitne spore iz teh pogojev so izključno pristojna slovenska sodišča.

Spremembe določil in pogojev
Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev kadar koli. Vse spremembe bodo takoj objavljene na tej strani, zato redno preverjajte morebitne spremembe. Vaša nadaljnja uporaba tega spletnega mesta po objavi sprememb pomeni, da sprejemate takšne spremembe.

Kontaktiraj nas
Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede teh določil in pogojev, se obrnite na nas. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na podpori [email protected].

Zahvaljujemo se vam, ker ste si vzeli čas in prebrali naše Pogoje uporabe. Zelo cenimo vaše razumevanje in sodelovanje!

Predložitve
Radi slišimo besede naših bralcev in vedno cenimo vse ideje za recepte, ki nam jih pošljejo. Ne moremo pa zagotoviti, da bodo vsi predlogi objavljeni na naši spletni strani.